ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν κρατιούνται: Αυτά είναι τα πέντε πιο ερωτευμένα ζευγάρια του… Instagram (φωτο)

Δεν κρατιούνται: Αυτά είναι τα  πέντε πιο ερωτευμένα ζευγάρια του… Instagram (φωτο)

Του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και απανταχού οι ερωτευμένοι γιορτάζουν! Το πρωί της Παρασκευής ξημέρωσε η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου και τα ζευγάρια δεν σταματούν να ανταλλάσσουν δώρα, λουλούδια, σοκολάτες, τρυφερές αγκαλιές και πολλά… «Σ’αγαπώ». Σήμερα τα ρομαντικά εστιατόρια θα γεμίσουν από ερωτευμένα ζευγαράκια και τα social media θα κατακλυστούν από τρυφερά στιγμιότυπα και ερωτικές ευχές για το έτερον ήμισυ!

Φυσικά και η εγχώρια showbiz αγαπάει και αγαπιέται! Το TLIFE, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μάζεψε πέντε από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια του ελληνικού καλλιτεχνικού χώρου που δεν σταματούν να δείχνουν την αγάπη τους μέσα από τα social media!

Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης

Ίσως το αγαπημένο μας ζευγάρι στο Instagram! Ο γνωστός παρουσιαστής και η μελαχρινή καλλονή είναι αρκετά ενεργοί στα social media και δεν σταματούν να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους. Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που ανεβάζουν τρυφερές φωτογραφίες τους αλλά και στιγμιότυπα από τα εξωτικά ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο! Οι δυο τους είναι σχεδόν ενάμισι χρόνο παντρεμένοι και πιο… ερωτευμένοι από ποτέ!

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Οι δυο τους ήταν και είναι πολύ ερωτευμένοι! Ωστόσο από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, ο έρωτας τους και η σχέση τους επισφραγίστηκε μια για πάντα! Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου ερωτεύτηκαν σχεδόν κεραυνοβόλα και η συνάντησή τους – τότε σε ένα γυμναστήριο – έμελλε να αλλάξει τη ζωή τους. Σήμερα, απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο, ευτυχούν έχοντας την κορούλα τους και… προετοιμάζουν τον θρησκευτικό τους γάμο σε λίγους μήνες!

Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος

Μπορεί και οι δύο να έχουν περάσει από τη διαδικασία του διαζυγίου, ωστόσο όλα έγιναν για κάποιον λόγο! Η αγαπημένη ηθοποιός και ο καταξιωμένος σεφ, μετά τους χωρισμούς τους, βρήκε ο ένας τον άλλον και η ζωή τους έγινε ακόμη πιο όμορφη και φωτεινή! Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος δεν έκρυψαν ποτέ τη σχέση τους και τον έρωτά τους και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζονται τρυφερά στιγμιότυπα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram! Επίσης τρέφουν την ίδια λατρεία στα ταξίδια και στο… φαγητό!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Κωνσταντίνος Βασάλος

Οι δυο τους είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια, περνάνε τέλεια και δεν σταματούν να μας δείχνουν πόσο full in love είναι! Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος αποτελούν το πιο ερωτευμένο ζευγάρι του Instagram και κανείς μας δεν μπορεί να το αμφισβητήσει.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik

Μπορεί το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM και ο δημοφιλής ράπερ να μη δείχνουν σχεδόν καθόλου τον έρωτά τους στο Instagram, ωστόσο είναι full in love, ταιριάζουν και εμάς μας αρέσουν πολύ! Ανήμερα των γενεθλίων της, η Ηλιάνα και ο Snik έκαναν το ντεμπούτο τους στο Instagram ανεβάζοντας για πρώτη φορά βίντεο και κοινές τους φωτογραφίες!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.