ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύα Μέντες: Αυτά είναι τα μεγάλα ταλέντα του Ράιαν Γκόσλινγκ! (φώτο)

Εύα Μέντες: Αυτά είναι τα μεγάλα ταλέντα του Ράιαν Γκόσλινγκ! (φώτο)

Με φωτογραφία της στο Instagram αποφάσισε η Εύα Μέντες να αποκαλύψει τα μεγάλα ταλέντα του συζύγου της. Συγκεκριμένα αφορμή για να μάθουμε τα δύο κρυφά ταλέντα του Ράιαν Γκόσλινγκ ήταν σχόλιο από έναν fan.

Ο Ryan Gosling πέρα από την υποκριτική του δεινότητα, ξεδιπλώνει κι άλλα ταλέντα κυρίως, κυρίως μέσα στο σπίτι στις ιδιωτικές στιγμές με την οικογένεια του.

https://www.instagram.com/p/B8ct0emBPpO

Στη φωτογραφία, η Eva Mendes τρώει macaroons και δίνει συγχαρητήρια στο σπουδαίο catering που ετοίμασε το φαγητό κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της. Γράφοντας “electric avenue chef”, η ηθοποιός δέχτηκε διάφορα σχόλια για τις μαγειρικές ικανότητες εκείνης και του Gosling.

https://www.instagram.com/p/B8d-K-JFmnf

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα λοιπόν με την ίδια, ο Ryan Gosling είναι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος τόσο στη μαγερική όσο και στη ζαχαροπλαστική. Όσο για τον εαυτό της, η Mendes ισχυρίζεται: «Δεν ξέρω αν αυτό που κάνω εγώ, μπορεί να ονομαστεί μαγειρική. Κάνω λαχανικά στον ατμό, χυμούς στο μπλέντερ και ρύζι. Εκείνος μαγειρεύει. Είναι φανταστικός μάγειρας και ζαχαροπλάστης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.