ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κόλαφος» η Ζερμέν Γκριρ για Μέγκαν Μαρκλ: «Πόσους ψεύτικους oργασμούς θα προσποιηθεί ακόμα για να τα καταφέρει;»

«Κόλαφος» η Ζερμέν Γκριρ για Μέγκαν Μαρκλ: «Πόσους ψεύτικους oργασμούς θα προσποιηθεί ακόμα για να τα καταφέρει;»

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τα περσινά σχόλια της διάσημης φεμινίστριας συγγραφέως Ζερμέν Γκριρ εναντίον της Μέγκαν Μαρκλ, για την οποία είχε δηλώσει: «Ελπίζω να καταφέρει να το σκάσει και ίσως να πάρει και τον Χάρι μαζί της».

Προχθές επανήλθε στο θέμα, όταν, σε μια συνέντευξη που έδωσε στην δημοσιογραφική εκπομπή “60 Minutes” της Αυστραλίας, έκανε λόγο για τον «φριχτό», «showbiz» γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, προβλέποντας ότι είναι πιθανό ο Χάρι και η Μέγκαν σταδιακά να «χαθούν στην απόλυτη λήθη».

Ακολούθως, η Γκριρ χτύπησε κάτω από τη ζώνη, λέγοντας ότι εύχεται τουλάχιστον να είναι αληθινά ερωτευμένη η Μαρκλ με τον Πρίγκηπα Χάρι: «Αν παρίστανε την ερωτευμένη τόσον καιρό, τι μιζέρια… Πόσοι ψεύτικοι oργασμοί χρειάζονται; Πόσα ψεύτικα βογκητά θα χρειαστούν ακόμα για να τα καταφέρει;».

Σε χθεσινό άρθρο γνώμης της, η αρθρογράφος του Guardian, Barbara Ellen, σχολίασε με πολύ καυστικό τρόπο την στάση της 80χρονης συγγραφέως, γράφοντας τα εξής: «Oργασμοί, ψεύτικα βογκητά… Μιλάμε για το πιο στερεοτυπικό και κουρασμένο επίπεδο κακίας από γυναίκα προς γυναίκα. Η συγγραφέας της “Γυναίκας ευνούχου” κάθεται και αναλογίζεται δημόσια κατά πόσον μια γυναίκα είναι ‘πόρνh της φήμης’ και βλέπει τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της ως κερδοφόρο “πελάτη”. Και το χειρότερο δεν είναι πόσο χυδαία, αλλά πόσο προβλέψιμα και μονότονα έχουν γίνει τέτοια σχόλια. Στο κάτω-κάτω, ποιος δεν επιτίθεται στην Μέγκαν Μαρκλ στις μέρες μας;».

«Είτε εξαιτίας της απόφασής τους να εγκαταλείψουν την βασιλεία, είτε επειδή απέλυσαν το προσωπικό τους, είτε επειδή, όπως γράφτηκε, πραγματοποίησαν εμφάνιση για λογαριασμό της τράπεζας JP Morgan που τους απέφερε ένα εκατομμύριο δολάρια, είτε με οποιαδήποτε άλλη αφορμή, η Μέγκαν και ο Χάρι αποτελούν τους βασικούς στόχους των media από τον Οίκο των Γουίνδσορ, γεγονός εντυπωσιακό αν σκεφτεί κανείς ότι εκεί μέσα βρίσκεται ο Πρίγκιπας Άντριου. Η Μαρκλ έχει κατηγορηθεί για χιλιάδες πράγματα, ακόμα και για την “φυλετική καταγωγή” της, όσο κι αν το αρνιούνται οι ρατσιστές επικριτές της. Ιδιαιτέρως υποκριτική όμως είναι η κατηγορία εναντίον της ότι είναι “χρυσοθήρας”. Οι επιθέσεις εναντίον της έχουν εξελιχθεί σε βιομηχανία πλέον, διαμορφώνοντας το ημερήσιο πρόγραμμα δημόσιων σχέσεων κάποιας σαν την Ζερμέν Γκριρ ως εξής: “Ξύπνημα, ντους, πρωινό, μετάβαση σε τηλεοπτικό στούντιο, επίθεση κατά της Μέγκαν Μαρκλ, γεύμα με εκδότες…”».

«Και το πιο περίεργο είναι πόσο μονόπλευρη είναι αυτή η επιθετικότητα. Οι διώκτες της Μέγκαν εμφανίζονται ως σταυροφόροι που έχουν κηρύξει πόλεμο στις πλανεμένες μάζες που έχουν “παραμυθιαστεί”. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν αυτά τα πλήθη πιστών της Μέγκαν που πρέπει να βγουν από την πλάνη τους, ούτε ορδές φανατικών οπαδών που την έχουν αναγάγει στη θέση της δικής τους Εβίτας Περόν. Όσοι την συμπαθούν, δεν κάνουν ούτε το ένα χιλιοστό της φασαρίας σε σχέση με αυτούς που φαίνονται να την μισούν, οι οποίοι, όλο και περισσότερο, ουρλιάζουν αναμεταξύ τους κυρίως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Γιατί μπαίνουν σε τόσο κόπο; Επειδή είναι εύκολος στόχος και η επίθεση εναντίον της εξασφαλίζει άμεσες επικεφαλίδες. Το κακό είναι ότι η ‘περίοδος κυνηγιού’ με θήραμα την Μέγκαν έχει ήδη διαρκέσει τόσο πολύ που ακόμα και οι πιο μοχθηρές και κακόβουλες επιθέσεις έχουν αρχίσει να φαίνονται περιέργως κοινότοπες και συνηθισμένες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.