ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κριστιάν Καρεμπέ: Για τρίτη φορά πατέρας – Το ελληνικό όνομα που θα δώσει στην κόρη του (φώτο)

Κριστιάν Καρεμπέ: Για τρίτη φορά πατέρας – Το ελληνικό όνομα που θα δώσει στην κόρη του (φώτο)

Ο πρώην άσσος του ποδοσφαίρου και η σύζυγός του, Τζάκι Σαμούν, απέκτησαν τη δεύτερη κόρη τους. Η Τζάκι είναι διεθνούς φήμης σκιέρ, με καταγωγή από το Λίβανο και γαλλική υπηκοότητα. Πρόκειται για το δεύτερο γάμο του Κριστιάν Καρεμπέ, καθώς ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια με το διάσημο μοντέλοΑντριάνα Σκλεναρίκοβα από τη Σλοβακία, με την οποία χώρισε το 2012.

Το νέο μέλος της οικογένειας Καρεμπέ θα ονομαστεί Αλεξία, ενώ σημειώνεται ότι η δίχρονη κόρη του ζευγαριού έχει επίσης ελληνικό όνομα, αφού την λένε Γαία.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει ακόμα μία κόρη από την σχέση του με την Εστέλ Ντελακρουά που την λένε Ινες.

https://www.instagram.com/p/B8QbuzqJ6Bu

https://www.instagram.com/p/B8D6Kx8Ji80

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B1gsZIvJENn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.