ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τα έκανε γυαλιά καρφιά η Κέιτι Πέρι στις οντισιόν του American Idol – Πέταξε μέχρι και μπουκάλι! (βίντεο)

Τα έκανε γυαλιά καρφιά η Κέιτι Πέρι στις οντισιόν του American Idol – Πέταξε μέχρι και μπουκάλι! (βίντεο)

Γυαλιά καρφιά τα έκανε η Κέιτι Πέρι στην πρεμιέρα του δημοφιλούς talent show «American Idol», αφορμή αποτέλεσε η στάση των άλλων δύο κριτών (Λάιονελ Ρίτσι και Λουκ Μπράιαιν) όταν άκουσαν μια διαγωνιζόμενη.

Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, μία παίκτρια «έκλεψε» την καρδιά της Κέιτι Πέρι με το ταλέντο της. Ο λόγος για τη Saveria, η οποία μόλις άρχισε να τραγουδά παίζοντας την κιθάρα της, «μάγεψε» την ποπ σταρ.

Δυστυχώς όμως, δεν είχαν την ίδια άποψη και οι άλλοι δύο κριτές, οι οποίοι παρ’ όλο που είπαν σχετικά καλά λόγια, τελικά είπαν «όχι» στη νεαρή διαγωνιζόμενη. Μάλιστα, με το που άκουσε την κριτική του Λάινονελ Ρίτσι, η Κέιτι Πέρι δεν πίστευε στα αυτιά της, και απορημένη αναρωτήθηκε «τι;». Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο άλλος κριτής, ο Λουκ Μπράιαν.

«Είσαι μεγάλη τραγουδίστρια. Έχεις προοπτικές», είπε ενθουσιασμένη η Κέιτι Πέρι στην κοπέλα.

Μόλις όμως άκουσε τις τελικές αποφάσεις των κριτών, αντέδρασε έντονα και προσπάθησε να τους αλλάξει γνώμη. Οι προσπάθειές της όμως δεν έπιασαν τόπο.

Δείτε πώς αντέδρασε η Κέιτι Πέρι:

Τότε η τραγουδίστρια, έγινε έξαλλη! Σηκώθηκε από τη θέση της πέταξε τα ποτήρια από το τραπέζι, άρχισε να ουρλιάζει, ενώ χάλασε και μέρος του σκηνικού. «Είστε σίγουροι;», τους είπε.

«Αλήθεια πιστεύεις τόσο πολύ σε αυτό το κορίτσι;», τη ρώτησε ο Λουκ Μπράιαν με την Κέιτι Πέρι να απαντά: «Ναι, 100%! Δεν ξέρω αν είσαι το επόμενο American Idol, αλλά ξέρω ότι αξίζεις ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση».

«Είστε τρελοί, μη με κάνετε να βγάλω τα σκουλαρίκια μου» πρόσθεσε με οργή απευθυνόμενη στους συναδέλφους της και μετά άρχισε να τσιρίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.