Μπεν Άφλεκ: «Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν το διαζύγιο με την Τζένιφερ Γκάρνερ» (φώτο)

Μπεν Άφλεκ: «Το μεγαλύτερο λάθος μου ήταν το διαζύγιο με την Τζένιφερ Γκάρνερ» (φώτο)

Ο διάσημος ηθοποιός Ben Affleck εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ότι αυτό που μετανιώνει πιο πολύ στην ζωή του είναι το διαζύγιο με την Jennifer Garner. Ο ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στους New York Times, κατά την οποία αναφέρθηκε και στη μάχη του με τις εξαρτήσεις.

Ο Affleck εξομολογήθηκε ότι ο αλκοολισμός του πυροδότησε πολύ άσχημες καταστάσεις τις χρονιές 2015 και 2016. Με την Garner ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν το 2015 και το διαζύγιο βγήκε τρία χρόνια αργότερα. Έβγαιναν από το 2004, παντρεύτηκαν μέσα σε έναν χρόνο και έχουν τρία παιδιά: τη Violet, 14 ετών, τη Seraphina, 11 ετών και τον Samuel, 7.

Ο ηθοποιός τόσα χρόνια ζει με ενοχές λόγω του χωρισμού του και προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σκοτάδι που κρύβει μέσα του: «Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ενοχή είναι κάτι τοξικό. Δεν βγαίνει τίποτε θετικό από την ενοχή. Απλώς σε βυθίζει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης».

Πλέον ο Affleck προσπαθεί να βρει βηματισμό και να πάρει μαθήματα από τα λάθη του. Η πιο δύσκολή του στιγμή ήταν μετά το διαζύγιο που μπήκε σε κέντρο απεξάρτησης. Εκεί επέστρεψε τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά ευτυχώς αυτή τη φορά δεν άφησε τον εαυτό του να καταρρεύσει.

Τον επόμενο μήνα θα κυκλοφορήσει η νέα του ταινία «The Way Back», η οποία είναι λες και κινείται παράλληλα με τη δική του ζωή. Περιγράφει την πορεία ενός πρώην μπασκετμπολίστα που προσπαθεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ως προπονητής, ενώ ο αλκοολισμός του τον έχει οδηγήσει σε ένα δύσκολο διαζύγιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην ταινία υπάρχει μία σκηνή που ο Affleck είναι σε κέντρο αποτοξίνωσης και ζητάει συγγνώμη για όλα από την πρώην σύζυγό του, την οποία υποδύεται η Janina Gavankar. Ο σκηνοθέτης Gavin O’Connor αποκάλυψε ότι όταν ο Affleck γύρισε τη συγκεκριμένη σκηνή, μετά κατέρρευσε!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.