Κρεμάστηκε στο διαμέρισμά της η παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ – «Σήμερα θα μιλήσω» (φώτο)

Κρεμάστηκε στο διαμέρισμά της η παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ – «Σήμερα θα μιλήσω» (φώτο)

Κρεμασμένη στο διαμέρισμά της στο ανατολικό Λονδίνο βρέθηκε το Σάββατο η γνωστή παρουσιάστρια Καρολίν Φλακ.

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε σήμερα για τον θάνατο της 40χρονης Βρετανίας, χωρίς ωστόσο κανένα μέλος της οικογένειάς της να είναι παρόν.

Σημειώνεται πως η αυτοκτονία της Καρολίν Φλακ ήρθε μία μέρα μετά την ενημέρωσή της ότι θα διεξαχθεί δίκη με εκείνη να κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για την υπόθεση ξυλοδαρμού του πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, μόλις την βρήκαν στο διαμέρισμά της, οι αστυνομικοί της έκαναν ανάνηψη προσπαθώντας να την επαναφέρουν στη ζωή. Μάταιες προσπάθειες ωστόσο, αφού η παρουσιάστρια κείτονταν νεκρή.

Υπενθυμίζεται ότι η Καρολίν Φλακ είχε κατηγορηθεί δημοσίως για ξυλοδαρμό του συντρόφου της, Λιους Μπάρτον, και τα βρετανικά ΜΜΕ έσπευσαν να προεξοφλήσουν την καταδίκη της.

Η Καρολίν συνελήφθη τον περασμένο Δεκέμβριο, αφού επιτέθηκε στο φίλο της πετώντας του ένα φωτιστικό μέσα στο σπίτι τους, στην περιοχή του Ίλινγκτον.

  • Το αδημοσίευτο post της Καρολίν Φλακ: Σκέφτομαι πώς θα πάρω πίσω τη ζωή μου

Η οικογένεια της Caroline Flack έδωσε στο φως ένα αδημοσίευτο μήνυμα της παρουσιάστριας στο Instagram το οποίο εκείνη είχε γράψει λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της. «Σήμερα θα μιλήσω. Η δική μου ζωή και της οικογένειάς μου δεν προσφέρεται άλλο για ψυχαγωγία και κουτσομπολιό», ανέφερε στο μήνυμά της η παρουσιάστρια στις 30 Ιανουαρίου.

Η 40χρονη παρουσιάστρια σκόπευε να ανεβάσει το μήνυμά της στα social media, το είχε δείξει στην οικογένειά της αλλά την είχαν συμβουλέψει να μην μοιραστεί κάτι τέτοιο με τους χιλιάδες followers της. Τελικά η οικογένειά της μετά τον τραγικό χαμό της το έδωσε προς δημοσίευση στην εφημερίδα «Eastern Daily Press».
https://www.instagram.com/p/B8hf2xDFi8l

  • Το ακριβές κείμενο της Caroline Flack που ήθελε να ανεβάσει στα social media και δεν το έκανε:

«Για πολλούς ανθρώπους, η σύλληψη για κοινή επίθεση είναι ένας ακραίος τρόπος για να υπάρξει κάποιου είδους πνευματικής αφύπνισης αλλά για μένα αυτό έγινε κάτι το φυσιολογικό. Στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά έχω δεχτεί πιέσεις, προσβολές, τοξικές απόψεις αλλά έλεγα πώς όλο αυτό είναι μέρος της δουλειάς μου. Δεν διαμαρτυρόμουν. Το πρόβλημα με το να βάζεις τα πράγματα κάτω από το χαλί είναι πως θα βρίσκονται πάντα εκεί και όταν κάποιος το σηκώσει θα αισθανθείς ντροπή και αμηχανία. Στις 12 Δεκεμβρίου του 2019 συνελήφθη για κοινή επίθεση στον φίλο μου…

​Μέσα σε 24 ώρες ολόκληρος ο κόσμος, το μέλλον και όλα όσα είχα χτίσει κατέρρευσαν. Ξαφνικά βρέθηκα απέναντι και όλοι οι άλλοι να με παρακολουθούν. Από την πρώτη στιγμή ανέλαβα την ευθύνη για το τι συνέβη εκείνη τη νύχτα. Η αλήθεια είναι πώς επρόκειτο για ένα ατύχημα. Από τότε η ζωή μου είναι υπό κατάρρευση. Δεν είμαι βίαιος άνθρωπος. Είχαμε μια διαφωνία και συνέβη ένα ατύχημα. Το αίμα που πούλησε κάποιος σε μια εφημερίδα ήταν κάτι πού λυπηρό και πολύ προσωπικό.

​Ο λόγος για τον οποίο μιλάω σήμερα είναι επειδή η οικογένειά μου δεν αντέχει άλλο. Έχω χάσει τη δουλειά μου. Το σπίτι μου. Την ικανότητά μου να μιλάω. Και η αλήθεια έχει αφαιρεθεί από τα χέρια μου και χρησιμοποιείται ως ψυχαγωγία. Δεν μπορώ να κρύβομαι κάθε μέρα και να μην μιλάω σε κανένα. Λυπάμαι τόσο πολύ για ότι περνάει η οικογένειά μου και οι φίλοι εξαιτίας μου. Δεν σκέφτομαι “πως θα πάρω την καριέρα μου πίσω”. Σκέφτομαι πώς θα πάρω τη δική μου και τη ζωή της οικογένειάς μου πίσω».

https://www.instagram.com/p/B5tO1tRFbEI

  • H μοιραία νύχτα και η αντίστροφη μέτρηση

Η Flack, η οποία έγινε γνωστή κυρίως από την παρουσίαση του ριάλιτι σόου “Love Island”, επρόκειτο τον Μάρτιο να δικαστεί γιατί φέρεται ότι, τον περασμένο Δεκέμβριο, είχε χτυπήσει στο κεφάλι με ένα φωτιστικό τον τενίστα σύντροφό της Λούις Μπάρτον την ώρα που εκείνος κοιμόταν, στο σπίτι τους στο Ίζλινγκτον του Λονδίνου. Η ίδια διαρκώς επέμενε πως δεν ήταν βίαιο άτομο και πως όλο αυτό ήταν ένα ατύχημα. Όπως είχε εξηγήσει τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και τόσο εκείνη όσο και η οικογένειά της δεν μπορούσαν να αντέξουν όλη αυτή την πίεση από τα δημοσιεύματα και τους «κίτρινους» τίτλους των σκανδαλοθηρικών μέσων. Η αυτοκτονία της Flack έφερε πάλι στο προσκήνιο τον ρόλο του σκανδαλοθηρικού Τύπου, ο οποίος, μετά τη σύλληψή της τον Δεκέμβριο, την είχε κάνει πρωτοσέλιδα.

  • Το αντίο του Λιούις Μπάρτον

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως έχει το πώς ο σύντροφός της αντιμετώπισε την αυτοκτονία της πρώην συντρόφου του. Συγκλονισμένος από την τραγωδία και από την εξέλιξη της υπόθεσης την αποχαιρέτησε μέσα από το Instagram του με μια κοινή τους φωτογραφία από διακοπές τους.

«Η καρδιά μου έχει ραγίσει, είχαμε κάτι τόσο ξεχωριστό. Έχω χάσει τα λόγια μου, πονάω τόσο πολύ, μου λείπεις τόσο πολύ, ξέρω ότι αισθανόσουν ασφαλής μαζί μου, πάντα το έλεγες. Θα είμαι η φωνή σου μωρό μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω όλες τις ερωτήσεις που θα ήθελες και θα πάρω όλες τις απαντήσεις. Τίποτα δεν θα σε φέρει πίσω, αλλά θα προσπαθήσω να σε κάνει υπερήφανη καθημερινά. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά», αναφέρει στo post του.
https://www.instagram.com/p/B8nqjfWBwjA

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε αναδημοσίευσή του σε στόρι σε μια παλαιότερη ανάρτηση της Caroline Flack είχε γράψει: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.