Πως είναι σήμερα ο Μάνθος Φουστάνος και οι παράνομες σχέσεις του; – Δείτε τις φωτογραφίες

Πως είναι σήμερα ο Μάνθος Φουστάνος και οι παράνομες σχέσεις του; – Δείτε τις φωτογραφίες

Πολλά χρόνια μετά το τέλος της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, το «Κωνσταντίνου και Ελένης» σας παρουσιάζουμε πως είναι ο Μάνθος Φουστάνος, αλλά και οι «μοναδικές του αγάπες».

Είναι η σειρά που έχεις βαρεθεί να βλέπεις, αλλά πάντα απολαμβάνεις να την παρακολουθείς. Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είχε ως κεντρικούς ρόλους την Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου), τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό (Χάρης Ρώμας) και την κόντρα τους, ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που λάτρευαν περισσότερο τον Δον Ζουάν (όχι τον παπαγάλο) της παρέας.

Τον Μάνθο Φουστάνο (Βασίλη Κούκουρα).

Ο Μάνθος λοιπόν σαν γόης του σίριαλ, επίσημα έβγαινε με την κολλητή της Ελένης, Πέγκι. Παρόλα αυτά ταυτόχρονα τα είχε με όλο το γυναικείο πληθυσμό, ή πιο συγκεκριμένα τις «μοναδικές του αγάπες» όπως συνήθιζε να τις αποκαλεί. Τις θυμάσαι;

Πλέον όμως τόσα χρόνια μετά τη σειρά, οι μοναδικές αγάπες δεν θυμίζουν σε τίποτα τις κυρίες που λατρέψαμε, με τον πατέρα χρόνο να έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα του.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι βασικές παράνομες σχέσεις του Φουστάνου αλλά και ο ίδιος ο Μάνθος:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.