ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άλλος ένας νεκρός της αμερικανικής hip hop σκηνής: Δολοφονήθηκε ο γνωστός ράπερ Pop Smoke (βίντεο)

Άλλος ένας νεκρός της αμερικανικής hip hop σκηνής: Δολοφονήθηκε ο γνωστός ράπερ Pop Smoke (βίντεο)

Άλλη μια δολοφονία έλαβε χώρα με θύμα της Hip Hop σκηνής των ΗΠΑ, παρότι αυτή τη φορά – προς το παρόν – φαίνεται πως η κόντρα μεταξύ των ράπερ δεν αποτελεί κίνητρο.

Νεκρός εντοπίστηκε ο διάσημος ράπερ Pop Smoke, ο οποίος σύμφωνα με το TMZ δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του από επίδοξους ληστές.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, όλα συνέβησαν στο σπίτι του ράπερ στο Χόλιγουντ τα ξημερώματα (τοπική ώρα) της Τετάρτης 19 Φεβρουαρίου, στις 04:30. Ξαφνικά, δυο άντρες, φορώντας μάσκες μπήκαν μέσα στο σπίτι του με σκοπό την ληστεία.

Οι ληστές τραυμάτισαν θανάσιμα τον ράπερ Pop Smoke, ο οποίος παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο… εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Ο διάσημος ράπερ ήταν μόλις 20 χρονών ενώ ήταν πολύ διάσημος. Το 2019 κατάφερε να κάνει τεράστια επιτυχία με το singe «Welcome to the Party» ενώ συνεργάστηκε με τους Skepta και Nicki Minaj.

https://www.instagram.com/p/B8iQAvOn9D4

Στο Instagram είχε πάνω από ένα εκατομμύριο followers ενώ τα βίντεο κλιπ του είχαν δεκάδες εκατομμύρια views.

https://www.instagram.com/p/B8Ld3JpHnfe

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.