Joselyn Cano: Η αιθέρια ύπαρξη που έχει «τρελάνει» το Instagram – Δείτε γιατί έχει 11 εκ. ακόλουθους (φώτο)

Joselyn Cano: Η αιθέρια ύπαρξη που έχει «τρελάνει» το Instagram – Δείτε γιατί έχει 11 εκ. ακόλουθους (φώτο)

Η Joselyn Cano είναι το τέλειο παράδειγμα της γυναίκας. Αυτό είναι κάτι που φυσικά αποδεικνύει και ο αριθμός των οπαδών της στο Instagram, οι οποίοι ξεπερνούν τα 11 εκατομμύρια.

Η 28χρονη καλλονή κατάγεται από την Ισπανία, έχει συνεργαστεί με κορυφαίες μάρκες μόδας και όπως θα δείτε παρακάτω έχει μια σαφή προτίμηση για ρούχα τα οποία δεν απαιτούν πολύ ύφασμα και καλύπτουν ίσα-ίσα τις αισθησιακές της καμπύλες.

Σίγουρα η Joselyn είναι μια γυναίκα που δείχνει “πολύ καλή για να είναι αληθινή”, αλλά κύριοι είναι αληθινή και μας το αποδεικνύει κάθε φορά που κάνει μια ανάρτηση.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/B8kC7k3H6HH

https://www.instagram.com/p/B8hIIsyn4wR

https://www.instagram.com/p/B8MoSc2HbGd

https://www.instagram.com/p/B8Rj3b3n7yn

https://www.instagram.com/p/B75AXVmnerX

https://www.instagram.com/p/B7J5hqLHVEi

https://www.instagram.com/p/B6t2ibHnbjK

https://www.instagram.com/p/B7q5HFvnuOl

https://www.instagram.com/p/B8J3_0oHIe6

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.