ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Αυτός είναι ο λόγος που η Lana Del Rey ακύρωσε τις συναυλίες της!

Αυτός είναι ο λόγος που η Lana Del Rey ακύρωσε τις συναυλίες της!

Η Lana Del Rey ακύρωσε την περιοδεία της σε ΕΕ και Ηνωμένο Βασίλειο, εξαιτίας απώλειας της φωνής της.

Οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, τη Γλασκόβη και το Μπέρμιγχαμ την επόμενη εβδομάδα δεν θα γίνουν.

«Συγγνώμη που το άφησα για την τελευταία στιγμή, αλλά αυτή η ασθένεια με έχει καταβάλει και έχω χάσει εντελώς τη φωνή μου» είπε σε δήλωσή της η Lana Del Rey. «Ο γιατρός με συμβούλεψε επί του παρόντος να μείνω εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Δεν μου αρέσει καθόλου που σας απογοητεύω, αλλά πρέπει να γίνω καλά. Με αγάπη Λάνα» ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

Η περιοδεία της ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει αύριο από το Άμστερνταμ και να ολοκληρωθεί στις 3 Μαρτίου στην Κολωνία της Γερμανίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το «O2 Arena» του Λονδίνου, που θα φιλοξενούσε την συναυλία της Lana Del Rey την ερχόμενη Τρίτη τουίταρε: «ΑΚΥΡΩΣΗ: Είναι λυπηρό το γεγονός ότι η Λάνα Ντελ Ρέι αναγκάστηκε να ακυρώσει την επερχόμενη περιοδεία της στην ΕΕ / Ηνωμένο Βασίλειο λόγω ασθένειας. Συνιστάται στους πελάτες να επικοινωνούν με το αρχικό σημείο αγοράς των εισιτηρίων τους για ερωτήσεις επιστροφής χρημάτων».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.