ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το οργισμένο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την Τσικνοπέμπτη – «Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια…» (φωτο)

Το οργισμένο μήνυμα της Ελεονώρας Μελέτη με αφορμή την Τσικνοπέμπτη – «Έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια…» (φωτο)

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται τις σκέψεις της δημοσίως. Με αφορμή λοιπόν τη χθεσινή ημέρα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα κιλά κρέατος που μαγειρεύονται στις εκπομπές και δεν καταναλώνονται.

«Την ώρα που κάθε άνθρωπος σε όλο τον κόσμο (εκτός από τον 3ο κόσμο βέβαια) πετάει γύρω στα 150 κιλά φαγητό κατά μέσο όρο, το χρόνο, σε όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, έχουν ψηθεί κ χαραμιστεί, αμέτρητα κιλά κρέατος. Κ επειδή έχω κάνει και εγώ αυτά τα κλισεδάκια κατά το παρελθόν, όχι, δεν καταναλώνονται ούτε τα μισά από τεχνικούς κ δημοσιογράφους. Κ δεν σχολιάζω ως vegetarian αλλά ως άνθρωπος που έχει την τύχη να μπορεί να φάει με άνεση κάθε μέρα, την ώρα που κάποιοι πεινούν», έγραψε χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Ελεονώρα Μελέτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.