ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Βολές» από την Κατερίνα Καινούργιου κατά της Σπυροπούλου – «Ξαφνικά δεν μας μιλάς; – Είναι άσχημο» (βίντεο)

«Βολές» από την Κατερίνα Καινούργιου κατά της Σπυροπούλου – «Ξαφνικά δεν μας μιλάς; – Είναι άσχημο» (βίντεο)

Οι προετοιμασίες του «Just The 2 of Us» έχουν ξεκινήσει και η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε στα γυρίσματα για να μιλήσει με τους παίκτες. Ανάμεσά τους είναι και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία δεν ήθελε να κάνει δηλώσεις καθώς όπως είπε στον δημοσιογράφο δεν ήταν σε φάση να κάνει δηλώσεις, καθώς ήταν πολύ φορτισμένη.

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έσπευσε να αναφέρει στον αέρα της εκπομπής της: «Δεν μας μίλησε; Ρε παιδιά, δυο λεπτά, εγώ με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχω και άψογη σχέση, αλλά η κάμερα να πούμε ότι δεν ήταν της εκπομπής ήταν του Open. Έχει κάτι με το Open; Αφού στο Open θα είναι. Κοιτάξτε να σας πω τι γίνεται, τι δε μου αρέσει, γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής παρόλο που θεωρώ ότι έχει κάνει μια πολύ ωραία στροφή στο προφίλ. Όταν σου έχουν μιλήσει ονόματα όπως η Βίκυ Χατζηβασιλείου που είναι μια γυναίκα που είναι 20 χρόνια στο χώρο με τεράστιες επιτυχίες, το να παίζουμε βίντεο που μιλάνε όλοι και ξαφνικά η Σπυροπούλου να μη μιλάει, είναι άσχημο. Δεν είναι ωραίο όταν έχουν μιλήσει όλοι οι υπόλοιποι να υπάρχει κάποιος που να μη μιλάει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην ένιωθε καλά αλλά μια ατάκα δεν θα μπορούσε να πει; Θα το σεβόμασταν. Δεν μου αρέσει αυτό τώρα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.