ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Γιώργος Χρανιώτης – «Τον Ιούνιο θα γεννήσουμε» (βίντεο)

Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Γιώργος Χρανιώτης – «Τον Ιούνιο θα γεννήσουμε» (βίντεο)

Το πρώτο του παιδί περιμένει ο Γιώργος Χρανιώτης και το ανακοίνωσε ο ίδιος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Η σύζυγός του Γεωργία Αβασκαντήρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και ο ηθοποιός ανυπομονεί να κρατήσει τον Ιούνιο το μωρό στην αγκαλιά του.

«Δεν μπορούσα να το κρατάω άλλο κρυφό. Τον Ιούνιο θα γεννήσουμε. Μέχρι τότε θα φτιάχνω το δωμάτιο, θα μιλάω στο παιδί, θα μαγειρεύω. Θα της κάνω τα χατίρια. Δεν το έφερε ο πελαργός, το θέλαμε πολύ. Η γυναίκα μου με αιφνιδίασε. Γύρισα μια μέρα από το θέατρο, με έβαλε να ντυθώ καλά και μου έδωσε ένα δώρο. Μέσα έγραφε Family! Δεν ξέρω αν θα είμαι καλός πατέρας, αλλά σίγουρα θέλω να το ζήσω», είπε ο ηθοποιός μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός.

Όπως είπε ήταν κάτι που και οι δυο τους το θέλανε πολύ…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.