Ερωτiκή εξομολόγηση της Κάθριν – Ζέτα Τζόουνς – Τι έγραψε στον Μάικλ Ντάγκλας (φώτο)

Ερωτiκή εξομολόγηση της Κάθριν – Ζέτα Τζόουνς – Τι έγραψε στον Μάικλ Ντάγκλας (φώτο)

Η Κάθριν Ζέτα – Τζόουνς αποφάσισε μέσω Instagram να ανοίξει την «ψυχή» της στον Μάικλ Ντάγκλας, η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε τον έρωτα της για τον επί 20 χρόνια σύντροφο της.

Η Catherine Zeta-Jones είναι μια από τις πιο συζητημένες γυναίκες στον κόσμο τόσο για την επαγγελματική της πορεία, όσο για την πολυετή σχέση της με τον Michael Douglas. Αυτό το μήνα, η οικογένειά της έπεσε πάλι στα δίχτυα των media για έναν τραγικό λόγο, καθώς ο πατέρας του άνδρα της, ο θρύλος του Hollywood, Kirk Douglas, πέθανε σε ηλικία 103 ετών.

Δεν προκαλεί, λοιπόν έκπληξη, το γεγονός ότι η Catherine έκανε μια ειλικρινή ερωτική εξομολόγηση στο σύζυγό της, Michael ,ανεβάζοντας μια φωτογραφία των δύο από ένα ταξίδι τους στην Ινδία.

https://www.instagram.com/p/B8xB2ptnJng

«Αγαπώ αυτόν τον άνδρα, μία φωτογραφία από εμάς τους δύο, στην Ινδία. Η ζωή είναι απλά καλύτερη εξαιτίας σου», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Οι fans της Catherine αγάπησαν αυτή τη στιγμή του ζευγαριού, με έναν χρήστη να σχολιάζει: «Ένα από τα αγαπημένα μου ζευγάρια!

«Το τέλειο ζευγάρι», έγραψε ένας άλλος χρήστης, ενώ άλλος έγραψε: «Τι όμορφη φωτογραφία των δυο σας!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Catherine είχε δηλώσει για τον Michael Douglas: «Νομίζω ότι είμαι τυχερή που γνώρισα τον Michael. Όχι μόνο ο Douglas, ο ηθοποιός και παραγωγός με δύο Oscar στο ράφι, αλλά ο Douglas, η αγάπη της ζωής μου.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.