Τι και αν πέρασαν τα χρόνια; Οι «σeξοβόμβες» του παρελθόντος Σ. Κρόφορντ και Σ. Στόουν παραμένουν εκθαμβωτικές (φώτο)

Τι και αν πέρασαν τα χρόνια; Οι «σeξοβόμβες» του παρελθόντος Σ. Κρόφορντ και Σ. Στόουν παραμένουν εκθαμβωτικές (φώτο)

Όσα χρόνια και αν περάσουν η Σίντι Κρόφορντ και η Σάρον Στόουν θα παραμένουν δύο από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο, το αποδεικνύει και η φωτογραφία που του 1993.

Μια γυναίκα που αψηφά τον χρόνο και καταρρίπτει κάθε ταμπού σχετικά με την ηλικία, έχει καταφέρει να παραμείνει ψηλά στη λίστα με τις πιο σeξι και όμορφες γυναίκες στον κόσμο -από την αρχή ακόμα της καριέρας της έως και σήμερα.

Από την εποχή που μεσουρανούσε στις πασαρέλες του Versace και κοσμούσε αμέτρητα εξώφυλλα, έως και σήμερα που αποτελεί μαμά δύο παιδιών και συνεχίζει να ποζάρει επιλεκτικά σε καμπάνιες και φωτογραφίσεις, η Σίντι Κρόφορντ είναι συνώνυμο γοητείας, διαχρονικότητας και σeξαπίλ.

Με αφορμή λοιπόν τα γενέθλια του σούπερ μόντελ, μια ακόμα καλλονή του χολιγουντιανού στερεώματος, η αειθαλής Σάρον Στόουν, η οποία, αν και βρίσκεται στην έβδομη δεκαετία της ζωής της μοιάζει τουλάχιστον μια 20ετία μικρότερη, έκανε μια ευχετήρια ανάρτηση, στην οποία απολαμβάνουμε δύο φωτογραφία -μια του τότε και μια του τώρα.

https://www.instagram.com/p/B8zwF4DpJrY

Η φωτογραφία από το παρελθόν είναι του 1993, πριν από 27 χρόνια, στα βραβεία MTV Video Music Awards στο Λος Άντζελες. Όμορφες και χαμογελαστές, ο φακός τις απαθανάτισε σε μια φυσική πόζα, εγκλωβίζοντας όλη την πηγαία λάμψη και κομψότητά τους.

Fast forward μερικά χρόνια αργότερα, βλέπουμε τις δύο γυναίκες σε επίσημο δείπνο της Forbes το 2018. Το ίδιο όμορφες και το ίδιο λαμπερές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς μπορεί να ασχοληθεί κανείς με κάτι τόσο ανούσιο όσο η ηλικία, όταν μπροστά του βλέπει δύο διαχρονικές παρουσίες, που δεν εντυπωσιάζουν μόνο την εμφάνισή τους, αλλά και με την προσωπικότητα και το attitude που εκπέμπουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.