Εξομολόγηση της Ε. Μενεγάκη – Το διαζύγιο με τον Γ. Λάτσιο και η περιπέτεια υγείας που πέρασε

Εξομολόγηση της Ε. Μενεγάκη – Το διαζύγιο με τον Γ. Λάτσιο και η περιπέτεια υγείας που πέρασε

Σε αποκαλύψεις προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη, η παρουσιάστρια μίλησε για το διαζύγιο της με τον Γιάννη Λάτσιο και τις καταστάσεις που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Αναφέρθηκε στις εξετάσεις που έκανε, επειδή δεν ένιωθε καλά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη: «Όλοι έχουν περάσει φάσεις δύσκολες και ψυχολογικά έχουμε αισθανθεί πολύ πιεσμένοι, υπερβολικά πολύ. Όταν αυτό δεν μπορούμε να το βγάλουμε από μέσα μας, τότε ο οργανισμός μας αρχίζει και χτυπάει καμπανάκια. Αυτό όμως το καμπανάκι μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό. Μπορεί να κάνεις 500 εξετάσεις και να σου λένε πως δεν έχεις τίποτα. Το έχω κάνει κι αυτό. Μου έχει συμβεί την περίοδο που χώρισα. Κάποια στιγμή κλάταρε ο οργανισμός μου και άρχισα να πιστεύω ότι έχω θέματα. Είχα κάνει ό,τι υπήρχε. Μου έλεγε ο παθολόγος ότι είναι ψυχολογικό και του έλεγα πως είμαι άρρωστη. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που αισθάνομαι πάντα πολύ δυνατή. Ό,τι εξέταση υπάρχει την έκανα. Κάποιες ήταν και πανάκριβες, αλλά τις έκανα όλες! Γυρνούσα με τον πάκο τις εξετάσεις ξανά στον παθολόγο και του έλεγα πως έχω κάτι και πάλι. Του έλεγα “Εκεί που κάθομαι τρέχουν δάκρυα παντού”. […] Όλα ήταν στο μυαλό και είχε δίκιο. Πήρα τον χρόνο μου, συνειδητοποίησα πως πραγματικά έχω πιεστεί πάρα πολύ ψυχολογικά με όλο αυτό που αντιμετωπίζω από εμένα και αλλά και όλο αυτό που αντιμετωπίζω εξωτερικά. Όλο αυτό ήρθε και με έριξε. Μου πήρε έξι με εφτά μήνες και έφυγε μόνο του. Όλοι έχουμε άμυνες και δυνάμεις που δεν ξέρουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.