ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Λένε «αντίο» μέχρι την Άνοιξη – Αποχαιρετούν τους πριγκιπικούς τίτλους

Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι: Λένε «αντίο» μέχρι την Άνοιξη – Αποχαιρετούν τους πριγκιπικούς τίτλους

Οριστικό τέλος μπαίνει στους πριγκιπικούς τίτλους για τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγο του Μέγκαν Μαρκλ, καθώς θα σταματήσουν να χρησιμοποιήσουν την λέξη «royal». Το ζευγάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει την πριγκιπική ζωή για μια νέα αρχή στον Καναδά.

Η απόφασή αυτή ελήφθη έπειτα από εβδομάδες συνομιλιών μεταξύ του ζευγαριού και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας σχετικά με τον τρόπο που θα παρουσιάζονται στον κόσμο, στο μέλλον.

Το ζευγάρι θα πρέπει να σκεφτεί άλλη ονομασία για τη νέα του ζωή, κάτι που αποτελεί σημαντικό πλήγμα για αυτούς…

«Συμφωνήθηκε ότι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός τους, όταν ανακοινωθεί επισήμως αυτήν την Άνοιξη, δεν θα ονομάζεται Sussex Royal Foundation», γνωστοποίησε εκπρόσωπος Τύπου του ζευγαριού.

«Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν προτίθενται να χρησιμοποιούν το SussexRoyal σε οποιοδήποτε πεδίο μετά την άνοιξη του 2020», τόνισε συγκεκριμένα.

Την παρούσα στιγμή, ο Χάρι και η Μέγκαν χρησιμοποιούν εκτενώς το συγκεκριμένο μπραντ.

Ο ιστότοπός τους ονομάζεται sussexroyal.com και είχαν αιτηθεί να κατοχυρώσουν ως εμπορικό σήμα τις φράσεις Sussex Royal και Sussex Royal Foundation για χρήση τους σε βιβλία, γραφική ύλη, ενδύματα όπως πιτζάμες και κάλτσες, φιλανθρωπικές εκστρατείες.

Έξαλλη η Μέγκαν με τη βασίλισσα Ελισάβετ: Κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει, θα χρησιμοποιήσω τον τίτλο «Sussex Royal»

Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Μέγκαν Μαρκλ είπε στους φίλους της ότι τίποτε δεν μπορεί να τη σταματήσει νομικά από το να χρησιμοποιήσει τον πριγκιπικό τίτλο που κατείχε πριν από την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το παλάτι.

Η 38χρονη διατύπωσε παράπονα στον κύκλο της ότι δεν θα έπρεπε να έχει τεθεί καν το θέμα για τη χρήση ή μη του τίτλου «Sussex Royal». Πρόσθεσε ακόμη ότι δεν σκόπευε με αυτούς τους τίτλους να πουλήσει μπλουζάκια και στιλό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η Μέγκαν έχει τελειώσει με το δράμα και δεν έχει χώρο στη ζωή της για τοξικές συμπεριφορές. Το ίδιο ισχύει και για τον Χάρι», φέρεται να λένε φίλοι της ηθοποιού στη βρετανική εφημερίδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.