ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι στο φακό του Κάνιε Γουέστ! (φώτο)

Κιμ Καρντάσιαν: Ποζάρει με αποκαλυπτικό μπικίνι στο φακό του Κάνιε Γουέστ! (φώτο)

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Κιμ Καρντάσιαν τράβηξε ο Κάνιε Γουέστ και εμάς μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι σκεφτόταν, αφού δύσκολα μπορούμε να αντισταθούμε σε αυτό το θέαμα.

Εκατομμύρια άντρες σε όλο τον πλανήτη ζηλεύουν τον Kanye West κυρίως γιατί παντρεύτηκε την Kim Kardashian. Αυτό το συναίσθημα γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν η 39χρονη τηλεπερσόνα ανεβάζει σeξι φωτογραφίες της στο Instagram κι αυτό δεν συμβαίνει σπάνια. Αυτή τη φορά, μοιράστηκε δύο στιγμιότυπα τα οποία απαθανάτισε ο ο ίδιος.

Ο 42χρονος ράπερ έκανε έκπληξη στη σύζυγο του με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οργάνωσε απόδραση στο Cabo San Lucas στο Μεξικό. Κατά τη διάρκεια του ρομαντικού διήμερου η Kim Kardashian απόλαυσε τις βουτιές της με ένα μαύρο μπικίνι και πόζαρε στον φακό του Kanye West με θέα τον ωκεανό. Δεν παρέλειψε ανεβάζοντας τις εντυπωσιακές εικόνες στο προφίλ της να δώσει το credit στον σύζυγό της.

Φωτογραφίες τράβηξε και η Kim Kardashian γράφοντας μάλιστα σαν σχόλιο τη φράση «κομμάτι του παραδείσου» για την μαγευτική τοποθεσία. Αυτό που αναρωτιόμαστε όμως είναι πώς ένιωσε ο αγαπημένος της με τη θέα του τοπίου σε συνδυασμό με την σeξι γυναίκα που είχε απέναντί του.

Το ταξίδι τους συμπεριλάμβανε μασάζ και γεύματα με τοπικές γεύσεις. Αναχώρησαν την Κυριακή για να εμφανιστούν στο NBA All Star Game στη γενέτειρα του Kanye West, το Σικάγο.

https://www.instagram.com/p/B8wfVZnAnca

Και μετά τις βουτιές κάναν μια βόλτα στην οποία συνδύασαν το junk food με τη μόδα και συγκεκριμένα τον Jean Paul Gaultier.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B8w5HRSgDFg

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.