Η ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά – Τι αναφέρει

Η ανάρτηση της κόρης του Κώστα Βουτσά – Τι αναφέρει

Με ανάρτηση της στο Facebook η κόρη του Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, ευχαριστεί το νοσοκομείο «Αττικόν» και ενημερώνει για την κατάσταση της υγείας του πατέρας της.

Όπως τονίζει, ο Κώστας Βουτσάς παρουσιάζει κάθε μέρα μικρά, αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

«Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει ολους να γελάμε και να βλεπουμε τη ζωή με χαρά», έγραψε μεταξύ άλλων η Θεοδώρα Βουτσά.

Χθες, το νοσοκομείο «Αττικόν» εξέδωσε ιατρική ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου μας ηθοποιού, Κώστα Βουτσά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο ασθενής εξακολουθεί να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνευστικής και νεφρικής λειτουργίας για 15η μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ιατρική ανακοίνωση αναφέρει ότι οι ζωτικές λειτουργίες του ηθοποιού -τόσο η αναπνευστική όσο και η νεφρική- υποστηρίζονται μηχανικά: «Ο κύριος Κώστας Βουτσάς εισήχθη στο Π.Γ.Ν.«ΑΤΤΙΚΟΝ» την Παρασκευή 07 Φεβρουαρίου 2020, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και της αναπνευστικής του λειτουργίας…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.