ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Σπίλμπεργκ: Ντροπιασμένος αλλά στηρίζει την επιλογή της κόρης του να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές ταινίες

Σ.Σπίλμπεργκ: Ντροπιασμένος αλλά στηρίζει την επιλογή της κόρης του να πρωταγωνιστήσει σε ερωτικές ταινίες

Η απόφαση της κόρης του Στίβεν Σπίλμπεργκ, να γίνει πορνοστάρ φαίνεται πώς έχει ντροπιάσει τους γονείς της, αν και την στηρίζουν σε ό,τι επιλέγει να κάνει στη ζωή της.

Η 23χρονη Μικαέλα είχε δηλώσει ότι οι γονείς της Steven Spielberg και Kate Capshaw δεν έχουν ταραχτεί από την απόφασή της.

Είπε στη Sun: “Κουράστηκα να μην εκμεταλλεύομαι το σώμα μου και ειλικρινά κουράστηκα πραγματικά να μου λένε να μισώ το σώμα μου. Και επίσης κουράστηκα να δουλεύω και να δουλεύω και να μην νιώθω μια ευχαρίστηση. Νιώθω πως κάνοντας αυτήν τη δουλειά είμαι ικανή να ικανοποιήσω άλλους ανθρώπους, αλλά αυτό είναι καλό επειδή γίνεται με τρόπο που δεν αισθάνομαι παραβιασμένη”.

Όμως μια πηγή κοντά στον διάσημο σκηνοθέτη στην NY Post, αναφέρει ότι “όπως είπε η Μικαέλα, ο Στίβεν και η Κέιτ είναι πολύ υποστηρικτικοί. Όμως, όπως είναι λογικό ντρέπονται για την ξαφνική δήμοσια δήλωσή της για την είσοδό της στην βιομηχανία του πορνό”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: NY POST

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.