ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Pamela Anderson: «Δεν χρειάζομαι κανέναν να πληρώσει τους λογαριασμούς μου – Έχω ένα σπίτι αξίας 10 εκατ. δολαρίων»

Pamela Anderson: «Δεν χρειάζομαι κανέναν να πληρώσει τους λογαριασμούς μου – Έχω ένα σπίτι αξίας 10 εκατ. δολαρίων»

Η Pamela Anderson αρνείται ότι ο Jon Peters, ο παραγωγός του Χόλιγουντ με τον οποίο παντρεύτηκε για 12 ημέρες πλήρωσε τα χρέη της.

Συγκεκριμένα ο Πίτερς πριν από λίγες μέρες ισχυρίστηκε ότι αφού πλήρωσε όλα τα χρέη της ηθοποιού, τα οποία ανέρχονταν σε 200.000 δολάρια περίπου, εκείνη αποφάσισε να τον χωρίσει: «Δεν υπάρχει χειρότερος βλάκας από τον γέρο – βλάκα» είπε ο 74χρονος παραγωγός.

Πριν από αυτό η Πάμελα Άντερσον μιλώντας για τον γάμο και τον γρήγορο χωρισμό τους ανέφερε ότι έκανε «ένα τεράστιο λάθος» και πως εκείνος «ήταν πολύ χειριστικός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε νέα συνέντευξή της στην καναδική Ladysmith Chronicle αυτή την εβδομάδα τον διέψευσε λέγοντας: «Δεν χρειάζομαι κανέναν να πληρώσει τους λογαριασμούς μου. Έχω ένα σπίτι αξίας 10 εκατομμυρίων δολαρίων στην αποικία του Malibu, που έχει ενοικιαστεί εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, και για τα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια, για 40.000 δολάρια το μήνα. Έχω συμβάσεις και άλλες εργασίες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.