Αυτό είναι το… «μυστικό» της Δανάης Λιβιεράτου για θεϊκές φωτογραφίες (φώτο)

Αυτό είναι το… «μυστικό» της Δανάης Λιβιεράτου για θεϊκές φωτογραφίες (φώτο)

Η Δανάη Λιβιεράτου, κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου, ξέρει πώς να «μαγνητίζει» τα βλέμματα όλων. Είναι ένα κορίτσι με εκρηκτικά χαρακτηριστικά κι ένα πρόσωπο που φαντάζει να ανήκει σε μοντέλο μεγάλης πασαρέλας.

​Όχι ότι αυτό είναι κάτι που μας κάνει να απορούμε. Αν λάβουμε υπόψιν τα γονίδια που βρίσκονται πίσω της και μία Εύη Αδάμ που ανέκαθεν ανήκε στις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της χώρας, το λες και αναμενόμενο.

Το τελευταίο διάστημα, βέβαια, η «σκηνή» ανήκει στη Δανάη και την αδερφή της, Νεφέλη. Τα κορίτσιαhttps://www.instagram.com/p/B655n12g3Cg αφήνουν άφωνο το Instagram με τις φωτογραφίες που δημοσιεύουν κι έχουμε ήδη καταλάβει ότι έχουμε ακόμα πολλά να δούμε.
https://www.instagram.com/p/B4CyKeCA0tP

Πέρα από τα posts που κάνουν, όμως, τα stories τους είναι εξίσου ή ορισμένες φορές και περισσότερο σούπερ. Το sexiness τους είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί κι οι selfies που βλέπουμε είναι ώρες-ώρες για διαδικτυακό βραβείο.

Χτες, λοιπόν, η Δανάη μοιράστηκε με τους followers της μία φωτογραφία, στην οποία ήταν πιο σέξι από ποτέ, γράφοντας πάνω της τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις λήψεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη selfie που έβγαλε πρόσφατα, όμως, έγραψε πάνω τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τις φωτογραφίες της. Τι είναι αυτό;
https://www.instagram.com/p/B3Fjyulo-U-
Ο κακός φωτισμός, όπως η ίδια έγραψε, πάντα μεταξύ σοβαρού κι αστείου.
Και, πράγματι, αν και ο φωτισμός δεν είναι ο αντικειμενικά καλός, βγάζει έναν retro sexy αέρα που απογειώνει τις φωτογραφίες της.
https://www.instagram.com/p/B5dEUqYA1Hr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.