ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκοπός ζωής ή σύμπτωση; Η γυναίκα που κατάφερε να φωτογραφηθεί με σχεδόν όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ (φώτο)

Σκοπός ζωής ή σύμπτωση; Η γυναίκα που κατάφερε να φωτογραφηθεί με σχεδόν όλους τους αστέρες του Χόλιγουντ (φώτο)

Σε μία φωτογραφία, ποζάρει δίπλα στον νεαρό Τομ Κρουζ. Σε άλλες είναι στο πλευρό της Κέιτ Γουίνσλετ, του Μπρους Γουίλις και του Τζακ Νίκολσον. Ποια ήταν αυτή η γυναίκα που συναντούσε όλους τους σταρ του Χόλιγουντ;

Συνολικά 200 τέτοιες φωτογραφίες, αυτής της γυναίκας που ποζάρει με διάσημους ηθοποιούς, ήταν σε ένα άλμπουμ που βρέθηκε πριν από δύο εβδομάδες, σε ένα κατάστημα με second-hand αντικείμενα, στο Βέλγιο.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από το 1992 έως το 1995 και η γυναίκα σε αυτές είναι η Μαρία Σνόεϊς- Λάνγκλερ. Πρόκειται για δημοσιογράφο από το Βέλγιο, που επί δεκαετίες εργαζόταν στο Λος Άντζελες. Ήταν μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου στο Χόλιγουντ που οργανώνει τις Χρυσές Σφαίρες. Κάτι που εξηγεί πώς μπορούσε να συναντηθεί με όλους αυτούς τους σταρ.

«Είχε πολλά άλμπουμ, ένα ντουλάπι γεμάτο», λέει η κόρη της, Ρίτα Ράντοβιτς, που ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. «Έχω τουλάχιστον 20 εδώ. Ήταν πολύ υπερήφανη για αυτά. Το να συναντά τους σταρ ήταν η ζωή της», συμπληρώνει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν η μητέρα μου ήξερε ότι ήταν ξανά θέμα στα βελγικά ΜΜΕ, θα τρελαινόταν από τη χαρά της. Ήταν τόσο υπερήφανη για τη δουλειά της», δήλωσε ακόμη. Η Σνόεϊς- Λάνγκλερ εργαζόταν ως τα 87 της χρόνια, προτού μετακομίσει στην Ελβετία. Πέθανε το 2016, σε ηλικία 93 ετών. Δεν είναι ξεκάθαρο πώς το άλμπουμ της κατέληξε στο Βέλγιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.