ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Πως δέχτηκε τα όσα δήλωσε η κόρη περί καριέρας στο… πoρνό

Στίβεν Σπίλμπεργκ: Πως δέχτηκε τα όσα δήλωσε η κόρη περί καριέρας στο… πoρνό

Σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η θετή κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, Μικαέλα.

Η Μικαέλα αποκάλυψε πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τη βιομηχανία του πορνό χαρακτηρίζοντας τον εαυτό της «σεξoυαλικό πλάσμα» και δηλώνοντας κουρασμένη που δεν μπορούσε τόσο καιρό να βγάλει χρήματα από το σώμα της.

Ένας φίλος της οικογένειας του Στίβεν Σπίλμπεργκ ανέφερε στη New York Post ότι ο γνωστός σκηνοθέτης είναι σε «αμηχανία» και «ανησυχεί» για την κόρη του.

«Όπως είπε η Μικαέλα, ο Στίβεν και η Κέιτ είναι μόνο υποστηρικτικοί, όπως συμβαίνει με όλα τα παιδιά τους … Προς τα έξω, ο Στίβεν και η Κέιτ, είναι οι πιο προχωρημένοι γονείς στον κόσμο και αγαπούν τα παιδιά τους με κάθε τρόπο, ήταν πάντα υποστηρικτικοί προς Μικαέλα και προσπαθούν να την καταλάβουν».
Ωστόσο, η πηγή σε ένα προσωπικό σχόλιο, σημείωσε πως ο Σπίλμπεργκ και η σύζυγός της ίσως δυσκολευτούν να δεχτούν το νέο αυτό.

«Προφανώς, όμως, είναι ανήσυχοι από την ξαφνική δημόσιας αποκάλυψης της εισόδου της στον κόσμο των εργαζόμενων στη βιομηχανία του σeξ».
Ο φίλος της οικογένειας Σπίλμπεργκ φέρεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, να είπε, επίσης, το εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τίποτα δεν μπορεί να βλάψει την άψογη φήμη του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ούτε της Κέιτ, αλλά ανησυχούν για το πώς η αποκάλυψη της Μικαέλα, θα έχει αντίκτυπο στα άλλα παιδιά τους που προσπαθούν να είναι υποστηρικτικά , αλλά είναι επίσης αμήχανα. Αυτό σίγουρα δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο μεγάλωσαν».
Τις παραπάνω αποκαλύψεις έκανε η 23χρονη Μικαέλα σε συνέντευξή της στις 19 Φεβρουαρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.