ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Κόλαφος» ο Τάκης Ζαχαράτος για το YFSF: «Ρωτήστε τους παραγωγούς εγώ θα σας πω;» (βίντεο)

«Κόλαφος» ο Τάκης Ζαχαράτος για το YFSF: «Ρωτήστε τους παραγωγούς εγώ θα σας πω;» (βίντεο)

Στην παράσταση “The Phantom of the opera” βρέθηκε ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο αγαπημένος performer μίλησε, μέσα σε όλα, για την απουσία του από τον νέο κύκλο του Your Face Sounds Familiar στην κάμερα του Happy Day.

Όταν δημοσιογράφος ρώτησε γιατί δεν τον βλέπουμε στην κριτική επιτροπή του σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, ο Τάκης Ζαχαράτος απάντησε με χαμόγελο: “Ρωτήστε τους παραγωγούς, εγώ θα σας πω; Το γυαλί που με κόβει από την επικοινωνία, κάτι δεν… Θέλω να είναι ζωντανό… Το YFSF τότε ήταν ζωντανό… Θέλω να έχω επαφή με τον κόσμο”.

“Είδα λίγο και ξαναείπα πως μ’ άρεσε πάρα πολύ η Μαρία, η Μίρκα και οι παίκτες” πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος performer. Ο Τάκης Ζαχαράτος θα δεχόταν, αλήθεια, να βρεθεί σαν παίκτης στο YFSF; “Ε όχι! Εγώ τώρα! Είναι δυνατόν; Όχι, με τίποτα. Ε, όχι, ντροπή”!

Τέλος, ο Τάκης Ζαχαράτος μίλησε για το “κόψιμο” της Άντζελας Δημητρίου από το Just The 2 Of Us.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.