ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Δανάη Μπάρκα κληρονόμησε τα τελευταία ποιήματα της Κικής Δημουλά (φωτο)

Η Δανάη Μπάρκα κληρονόμησε τα τελευταία ποιήματα της Κικής Δημουλά (φωτο)

Η πολυβραβευμένη ποιήτρια και ακαδημαϊκός Κική Δημουλά άφησε το απόγευμα του Σαββάτου την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών, σκορπίζοντας θλίψη τόσο στον πνευματικό και πολιτικό κόσμο, όσο και στην ελληνική κοινωνία, αφού άφησε το υλικό της αποτύπωμα στα γράμματα.

Μάλιστα τα social media έχουν κατακλυστεί από μηνύματα καλλιτεχνών και θαυμαστών που αποχαιρετούν τη Κική Δημουλά με φωτογραφίες και στίχους από τα ποιήματά της.

Το ίδιο έκανε και η Δανάη Μπάρκα, την οποία η Κική Δημουλά είχε σαν εγγονή της.

https://www.instagram.com/p/B84k8ANnZ2v/?utm_source=ig_embed
Η Βίκυ Σταυροπούλου, βαθιά λυπημένη κι εκείνη, ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία με την αγαπημένη της Κική Δημουλά, την οποία θεωρούσε μέλος της οικογένειάς της.

Όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η σπουδαία ποιήτρια άφησε ως κληρονομιά τα τελευταία της ποιήματα στην κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη.

https://www.instagram.com/p/B84UfhYpHpj/?utm_source=ig_embed

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.