«Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια»: 6 διάσημοι που έχουν δουλέψει ως… στρίπeρ (φώτο)

«Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια»: 6 διάσημοι που έχουν δουλέψει ως… στρίπeρ (φώτο)

Πολλοί celebrities πριν κάνουν καριέρα στον χώρο της σόουμπιζ και γίνουν μεγάλα ονόματα, έκαναν διάφορες δουλειές για να βγάλουν τα προς το ζην. Μερικοί ωστόσο, όπως ο διάσημος ηθοποιός Channing Tatum και η τραγουδίστρια Cardi B έβγαζαν χρήματα κάνοντας στρiπτίζ.

Φυσικά οι παραπάνω δεν είναι οι μόνοι, καθώς υπάρχουν αρκετές διασημότητες που έχουν αποκαλύψει κατά καιρούς πως δούλευαν ως στρίπeρς, είτε για ένα σαββατοκύριακο, είτε για μερικούς μήνες ή ακόμα και χρόνια.

Channing Tatum

Το “Magic Mike” είναι η ταινία που έκανε γνωστό τον Channing Tatum και βασίζεται στην περίοδο που ο ηθοποιός δούλευε ως στρίπeρ στη Φλόριντα. Ο ίδιος μάλιστα δεν έχει πρόβλημα να μιλάει για αυτό, ωστόσο έχει δηλώσει ότι δεν του λείπει τίποτα από εκείνη την περίοδο.

Cardi B

Η διάσημη τραγουδίστρια Cardi B έχει μιλήσει αρκετές φορές για την περίοδο που δούλευε ως στρίπeρ, μια δουλειά που έκανε για τρισήμιση χρόνια. Μάλιστα κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης της στο “The Ellen DeGeneres Show” τον Απρίλιο του 2018, εξήγησε ότι η εργασία αυτή την βοήθησε να πληρώσει τους λογαριασμούς της, να μπορεί να έχει ένα διαμέρισμα και να επενδύσει στο στόχο της να γίνει καλλιτέχνης.

Courtney Love

Πριν γίνει τραγουδίστρια, ηθοποιός και πριν παντρευτεί τον Kurt Cobain, η Courtney Love δούλευε ως εξωτική χορεύτρια. Σε μια συνέντευξη της στο LA Weekly, είπε ότι κέρδιζε περίπου 300 δολάρια την ημέρα και με τα χρήματα που μάζεψε από αυτή την δουλειά μπόρεσε να ξεκινήσει το συγκρότημα της, Hole.

Javier Bardem

Σύμφωνα με τον Bardem, το στρiπτίζ ξεκίνησε αρχικά ως αστείο, αλλά στην συνέχεια προσλήφθηκε και μάλιστα ήταν και τα μέλη της οικογένειας του στο ακροατήριο για υποστήριξη. “Ήταν μια καταστροφή” έχει δηλώσει, καθώς ήταν η μητέρα του και η αδερφή του στο κοινό και δεν είχαν κανένα πρόβλημα γιατί έβγαζε χρήματα. Βέβαια είπε ότι δεν αφαιρούσε πάρα πολλά ρούχα.

Chris Pratt

Πριν γίνει διάσημος, ο Chris Pratt έκανε αρκετές περίεργες δουλειές. Για αρκετό καιρό ζούσε σε ένα βαν στη Χαβάη και εκτός από μπέιμπι σίτερ, σερβιτόρος και “παιδί που κουρεύει το γκαζόν”, δούλευε και ως στρίπeρ. Ο ίδιος είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη ότι ανέκαθεν του άρεσε να είναι γυμνός και σκέφτηκε ότι θα μπορούσε να πληρώνεται γι’αυτό.

Lady Gaga

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ήταν μικρότερη η Gaga πήγαινε στο Tisch School of Arts της Νέας Υόρκης, αλλά το παράτησε και μετακόμισε από το σπίτι των γονιών της. Για να βγάζει τα προς το ζην δούλευε ως σερβιτόρα την ημέρα και ως στρίπeρ το βράδυ. Η ίδια είχε δηλώσει σε μια συνέντευξη ότι δούλευε ως στρίπeρ στην Lower East Side της Νέας Υόρκης, επειδή έβγαζε περισσότερα χρήματα έτσι παρά με το σερβίρισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.