ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Τα φιλαράκια»: Πόσα λεφτά θα βάλουν στην τσέπη τους οι πρωταγωνιστές από το reunion

«Τα φιλαράκια»: Πόσα λεφτά θα βάλουν στην τσέπη τους οι πρωταγωνιστές από το reunion

Το HBO ανακοίνωσε επίσημα ότι τα Φιλαράκια δεν θα ενσωματωθούν απλά στην πλατφόρμα της με τα 236 επεισόδια, που μέχρι πρόσφατα βλέπαμε στο Netflix, αλλά και με ένα ολοκαίνουργιο special αφιέρωμα.

“It’s happening” όπως ανακοίνωσαν και οι Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston, David Schwimmer, Matt Le Blanc και Matthew Perry μέσα από το instagram τους και αυτό αναμένεται να φέρει έσοδα πάνω από 450 εκατομμύρια δολάρια. Ένα τεράστιο ποσό που σίγουρα θα καλύψει όσα ξόδεψε η πλατφόρμα για να πάρει τα δικαιώματα της σειράς αλλά και τις αμοιβές των 6 πρωταγωνιστών που είναι, σύμφωνα με το Variety, 2,5 εκατομμύρια δολάρια έκαστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλα αυτά για ένα και μόνο επεισόδιο! Αν προχωρήσουν σε ολοκληρωμένο κύκλο με 12 επεισόδια το πόσο θα ανέβει στο 1 δισεκατομμύριο δολάρια. Βέβαια, χρειάστηκαν 15 χρόνια για να πειστούν για το reunion του ενός special οπότε θα είναι αρκετά δύσκολο να τους καταφέρουν για το επαναλάβουν για περισσότερα επεισόδια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.