ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δ. Κοργιαλάς: Μίλησε για την φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του – Δείτε στο βίντεο τι είπε

Δ. Κοργιαλάς: Μίλησε για την φημολογούμενη σχέση της πρώην συντρόφου του – Δείτε στο βίντεο τι είπε

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Κοργιαλάς μίλησε για την φημολογούμενη σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου με τον Σπύρο Πώρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Η γνωστή δημοσιογράφος απαθανατίστηκε μερικές εβδομάδες αργότερα με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο, φουντώνοντας τις φήμες ότι έχει αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους. Τι απάντησε ο Δημήτρης Κοργιαλάς όταν ρωτήθηκε για την νέα φημολογούμενη σχέση της Φωτεινής Ψυχίδου;

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πώς θα φτιάξω τη ζωή μου» απάντησε ο γνωστός μουσικός μιλώντας στο «Ευτυχείτε».

Όσο για το κλίμα του χωρισμού τους, ο Δημήτρης Κοργιαλάς εξήγησε πως πάντα ένας χωρισμός είναι δύσκολος αλλά η σχέση τους έχει αποκατασταθεί πλέον. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να δηλώσει πως θα ήθελε να προχωρήσει και ο ίδιος σύντομα σε ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική του ζωή.

Δείτε το βίντεο με τον Δημήτρη Κοργιαλά:

«Με ενδιαφέρει μόνο ο μικρός και πώς θα φτιάξω τη ζωή μου »

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.