ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Τέλος» ο τίτλος «royals» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

«Τέλος» ο τίτλος «royals» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Οι κοντινοί άνθρωποι της βασίλισσας Ελισάβετ, δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «Θέλει να τελειώνει με αυτό το πράγμα», εξηγώντας την απόφασή της να μην επιτρέπει πλέον στον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να χρησιμοποιούν τίτλους που τους συνδέουν με τη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Το απόγευμα της Παρασκευής το παλάτι του Μπάκιγχαμ οριστικοποίησε τη ρήξη με το πριγκιπικό ζευγάρι, ανακοινώνοντας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα επιτρέπεται από την άνοιξη του 2020 να χρησιμοποιούν τον τίτλο «Sussex Royal» σε οιαδήποτε περιοχή, λόγω «των συγκεκριμένων κανόνων που περικλείουν τον συγκεκριμένο τίτλο».

Με απλά λόγια ο Χάρι και η Μέγκαν θα διατηρήσουν τους τίτλους τους, αλλά δεν θα επιτρέπεται να τους χρησιμοποιούν, όπερ σημαίνει ότι πάει χαμένη η προσπάθειά τους για ανάπτυξη του brand «Sυssex Royal», το οποίο είχαν χρησιμοποιήσει στο εξαιρετικά οργανωμένο site τους, ενώ αποσύρθηκε και το σχετικό σήμα κατατεθέν.

Κάπως έτσι, οι Σάσσeξ ανακαλύπτουν το εύρος των συνεπειών της απόφασής τους, ενώ πηγή κοντά στην Ελισάβετ αναφέρουν ότι «η βασίλισσα δεν θέλει να το συζητάει. Είναι αποφασισμένη να τελειώνει με αυτό το θέμα, καθώς το θεωρεί ως βλαπτικό για τη μοναρχία και σε προσωπικό επίπεδο θεωρώ ότι την πλήγωσε. Έφθασε στο σημείο που δεν θέλει να μιλάει γι’ αυτό, απλώς θέλει να τελειώσει».

Η βασιλική βιογράφος Σάλι Μπέντελ Σμιθ, σχολιάζοντας την απόφαση της βασίλισσας Ελισάβετ τόνισε ότι «με την απαγόρευση της χρήσης του brand “Royal Sυssex” ξεκαθάρισε ότι δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη βασιλική τους σχέση για κέρδος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.