ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Τόνια Σωτηροπούλου: «Είμαι δικομανής – Παίρνω την αστυνομία για να κλείσει μπαρ που έχουν δυνατά την μουσική» (βίντεο)

Τόνια Σωτηροπούλου: «Είμαι δικομανής – Παίρνω την αστυνομία για να κλείσει μπαρ που έχουν δυνατά την μουσική» (βίντεο)

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο συνάντησης«. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και απάντησε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που τέθηκαν αποκαλύπτοντας έτσι άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα της.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή «Happy Day» παρουσίασε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Τόνιας Σωτηροπούλου μέσα στο οποίο η ίδια αποκαλύπτει ότι είναι δικομανής και συνεπώς παίρνει συχνά την αστυνομία, ότι η μητέρα της την έχει μπερδέψει με την Νικολέττα Ράλλη ενώ ο σύντροφός της, Κωστής Μαραβέγιας, υποστηρίζει ότι όταν γελάει πονηρά μοιάζει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Είμαι δικομανής. Γενικά είμαι ο άνθρωπος που παίρνω την αστυνομία συχνά. Έχω πάρει πολλές φορές για σκουπίδια, για θόρυβο… Έμενα στου Ψυρρή πριν δύο – τρία χρόνια και έπαιρνα συνέχεια την αστυνομία και έλεγα κάνουν φασαρία, πετάνε τα σκουπίδια… Απέναντι από το σπίτι μου ήταν ένα μπαρ, ήταν το αγαπημένο μου και εγώ πήγαινα συνέχεια εκεί αλλά τα βράδια που ήθελα να κοιμηθώ έπαιρνα την αστυνομία να έρθει να τους κλείσει.

Είχαν το νούμερο μου και πολλές φορές το είχαν σηκώσει και μου έλεγαν «κυρία Σωτηροπούλου τι κάνετε;» και απαντούσα «πείτε τους να κάνουν απέναντι ησυχία». Την τρίτη φορά που πήρα τηλέφωνο τους λέω σαν δικαιολογία ότι κοιμούνται τα παιδιά… Μου λένε προσβλητικά «κυρία Σωτηροπούλου δεν έχετε παιδιά» και λέω «φιλοξενώ έχετε κάποιο πρόβλημα;», είπε χαρακτηριστικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα αποκάλυψε η Τόνια Σωτηροπούλου:

«Είχαν το νούμερο μου και πολλές φορές το είχαν σηκώσει και μου έλεγαν «κυρία Σωτηροπούλου τι κάνετε;»…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.