ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αυτή είναι η δολοφονία που προκαλεί «πονοκέφαλο» στο παλάτι (φώτο)

Αυτή είναι η δολοφονία που προκαλεί «πονοκέφαλο» στο παλάτι (φώτο)

Ο Τζον Ζούρικ, 67 ετών, πυροβόλησε την εν διαστάσει σύζυγό του, Debbie, 56 ετών, αφού ανακάλυψε ότι είχε συνάψει μία νέα σχέση. Αυτό όμως που προκαλεί έντονη ανησυχία είναι το πώς συνδέεται το περιστατικό με την βασιλική οικογένεια

Ο φερόμενος δράστης μετά τη δολοφονία, γύρισε το κυνηγετικό όπλο στον εαυτό του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο ίδιος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου παραμένει σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο για 30 χρόνια, εκτρέφει και εκπαιδεύει spaniels clumber.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είχε κάνει δικά του παιδιά, ωστόσο ο γιος του κ. Zurick -από τον πρώτο γάμο του- πέθανε το 1995, σε ηλικία 17 ετών.

Ένας εκπαιδευτής σκυλιών που κάποτε δούλευε στην Πριγκίπισσα Άννα είναι ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του στο εξοχικό σπίτι όπου μεγάλωσε ο Μπόρις Τζόνσον.

Μια φωτογραφία στη σελίδα Facebook του κ. Zurick από τον Μάρτιο του 2016 φαίνεται να δείχνει τον κ. Johnson έξω από το εξοχικό σπίτι στο Winsford, κοντά στο Minehead, με ένα από τα σκυλιά του ζευγαριού, που ονομάζεται επίσης Boris.
Οι Zuricks αγόρασαν το ακίνητο, όπου ο πρωθυπουργός πέρασε ένα μέρος της παιδικής του ηλικίας, από τον πατέρα του κ. Johnson, Stanley, για £ 440.000 το 2013.

Οι Zuricks ήταν μέλη της Working Clumber Spaniel Society, της οποίας η Πριγκίπισσα Άννα ήταν πρόεδρος.
Στην ιστοσελίδα της Working Clumber Spaniel Society, ο κ. Zurick περιγράφει πώς εκπαιδεύτηκε ο σκύλος της Πριγκίπισσας Άννας, αλλά και πως έλαβε επίπληξη από την πριγκίπισσα όταν το κυνηγόσκυλο απέτυχε να φέρει πίσω έναν φασιανό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.