ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ι. Τούνη: Απάντησε σε… θαυμαστή – «Τα λιγούρια κάτω από τα ποστ μου δεν γ…. ούτε με αίτηση!» (βίντεο)

Ι. Τούνη: Απάντησε σε… θαυμαστή – «Τα λιγούρια κάτω από τα ποστ μου δεν γ…. ούτε με αίτηση!» (βίντεο)

Η Ιωάννα Τούνη με αποκαλυπτικό βίντεο που ανέβασε στο Instagram προκάλεσε τον ενθουσιασμό αρκετών ακολούθων της, όμως η ίδια μάλλον θεώρησε ότι μερικά σχόλια ήταν… χυδαία.

Το σχόλιο έγινε κάτω από ένα βίντεο που δείχνει την άλλοτε παίκτρια ριάλιτι και πλέον περσόνα του διαδικτύου να φορά μαγιό στα χιόνια.

«Φήμες λένε ότι αν βγάλεις και το μαγιό θα κάνει ζέστη», έγραψε ο ακόλουθος της Τούνη, σε ένα ομολογουμένως έξυπνο και καθόλου χυδαίο σχόλιο.

Ωστόσο, η απάντηση της «εκρηκτικής» ξανθιάς ήταν κάτι παραπάνω από επιθετική. Η απάντηση της Τούνη δεν μεταφέρεται όμως μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Οπως ήταν φυσικό, ακολούθησε ένας χαμός από σχόλια, με άλλους χρήστες να υπερασπίζονται την γνωστή instagramer, αλλά και αρκετούς άλλους να «δικαιώνουν» τον άνδρα που έγραψε το σχόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B89hUALJoPN

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.