ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Katie Bell: Μας… απογειώνει με τις πιο «καuτές» της φωτογραφίες!

Katie Bell: Μας… απογειώνει με τις πιο «καuτές» της φωτογραφίες!

Απλά… κόλαση! Έτσι μπορούμε μόνο να περιγράψουμε την Katie Bell, έπειτα και από τις νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram.

Η μελαχρινή καλλονή κατάγεται από την Φλόριντα, είναι μοντέλο και έγινε κυρίως γνωστή ως ένα από τα κορίτσια του αυτοαποκαλούμενου βασιλιά του Instagram, Dan Bilzerian, ο οποίος είναι διάσημος στα social media για τον προκλητικότατο τρόπο ζωής του αλλά και για τις ημίγuμνες γυναίκες που τον συνοδεύουν όπου κι αν πηγαίνει.

Πριν από έναν χρόνο ήταν δύσκολο να βρεις κάποιον που να ήξερε ποια ήταν η Katie Bell, ωστόσο κατάφερε γίνει ένα από τα πιο καuτά μοντέλα του Instagram. Η 25χρονη καλλονή, όπως θα δείτε και παρακάτω, διαθέτει ένα απίστευτο κορμί, το οποίο επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο και την ευχαριστούμε γι’ αυτό!

Απολαύστε την!

https://www.instagram.com/p/B-ATrScjqAH

https://www.instagram.com/p/B9aAZkhHYUi

https://www.instagram.com/p/B9cjKJ_HSGV

https://www.instagram.com/p/B9jx7HVntqx

https://www.instagram.com/p/B94RtluHZsD

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B998FPjjGsxhttps://www.instagram.com/p/B962ADsnT2k

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.