ΗΠΑ: Αστέρι της κάντρι πέθανε στα 61 του από κορωνοϊό

ΗΠΑ: Αστέρι της κάντρι πέθανε στα 61 του από κορωνοϊό

Την τελευταία του πνοή σε νοσοκομειακή μονάδα άφησε το αστέρι της αμερικανικής κάντρι μουσικής, Joe Diffie, το όνομα του οποίου προστέθηκε στη λίστα με τα χιλιάδες θύματα της πανδημίας covid-19, που προκάλεσε η εξάπλωση του νέου κορωνοϊου.

Ο 61χρονος τραγουδιστής ήταν με το συγκρότημά του Grand Ole Opry νούμερο 1 στα τσαρτς τη δεκαετία του ’90 και συγκαταλεγόταν ανάμεσα στους κορυφαίους του είδους. Ο φονικός ιός όμως, δεν ξεχωρίζει διασημότητες και είδωλα της κάντρι. Ο Joe Diffie «έφυγε» το απόγευμα της Κυριακής, μετά από ολιγοήμερη μάχη με τον κορωνοϊό, από τον οποίο προσβλήθηκε εξαιτίας των περιορισμένων μέτρων που έλαβε με μεγάλη καθυστέρηση η αμερικανική κυβέρνηση.

Ο διάσημος μουσικός είχε ανακοινώσει μόλις την Παρασκευή ότι δίνει μάχη με τον νέο κορωνοϊό, αναφέροντας σε δήλωσή του: «Βρίσκομαι κάτω από ιατρική παρακολούθηση και λαμβάνω θεραπεία. Η οικογένειά μου και γω θέλουμε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές. Θέλω να υπενθυμίσω στο κοινό και σε όλους τους οπαδούς μου, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με αυτόν την πανδημία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δύο 24ωρα μετά, ο διάσημος αστέρας της κάντρι «έσβησε» στο κρεβάτι του νοσοκομείου, υπενθυμίζοντας σε όλους ότι κανείς δεν είναι άτρωτος, κανείς δεν έχει προστασία και καμία θεραπεία δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή από τον νέο κορωνοϊό που μαστίζει την ανθρωπότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.