Η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να επιστρέψει στην υποκριτική – Το τελεσίγραφο που έθεσε ο Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να επιστρέψει στην υποκριτική – Το τελεσίγραφο που έθεσε ο Χάρι

Σε αναζήτηση πρωτοκλασάτων σκηνοθετών και ενός σεναρίου που θα της προσφέρουν έναν μεγάλο ρόλο βρίσκεται η Μέγκαν Μαρκλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Αυτό τον καιρό η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι ψάχνουν για σπίτι στο Λος Άντζελες και πυροδότησαν τις φήμες ότι η Δούκισσα του Σάσσεξ σκέφτεται σοβαρά να εργαστεί και πάλι ως ηθοποιός.

Πηγή της κινηματογραφικής βιομηχανίας είπε στην Daily Mail ότι η Μέγκαν Μαρκλ εξετάζει σοβαρά με το επιτελείο της τις προτάσεις που δέχεται αλλά αναζητεί έναν σοβαρό ρόλο, καθώς γνωρίζει ότι θα εισπράξει σκληρές κριτικές.

«Η Μέγκαν ανησυχεί ότι δεν θα την πάρουν σοβαρά ως ηθοποιό. Έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα της ότι θα δουλέψει μόνο με πρωτοκλασάτους σκηνοθέτες αλλά δεν καταλαβαίνει ότι αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα εκείνοι θα θέλουν να δουλέψουν μαζί της», είπε ανώνυμα η ίδια πηγή. Μάλιστα αποκάλυψε ότι η διαδικασία για την εύρεση του ρόλου αναμένεται να διαρκέσει πολύ καθώς η Μέγκαν Μαρκλ θέλει να ελέγχει κάθε πλευρά της εργασίας που θα κάνει.

Η πηγή ανέφερε ότι το ζευγάρι δέχεται και πολύ σοβαρές προτάσεις για διαφημιστικά μεγάλων εταιρειών και κυρίως προτάσεις από την Ιαπωνία. Η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι είναι ανοιχτή στην ιδέα μίας τέτοιας δουλειάς, καθώς πληρώνει αρκετά καλά και προσφέρεται μόνο στους εξαιρετικά διάσημους ηθοποιούς. «Ένα διαφημιστικό μπορεί να πληρώσει ολόκληρη την ομάδα ασφαλείας τους για έναν χρόνο», είπε η ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο Χάρι είναι εκείνος που έχει θέσει αυστηρούς όρους για να αποδεχθούν τέτοιου είδους δουλειές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, φέρεται να έχει δώσει πολύ ξεκάθαρες εντολές τόσο στο δικό του επιτελείο όσο και της Μέγκαν Μαρκλ να μην αποδεχθούν καμία προσφορά που θα φέρει σε δύσκολη θέση την βασίλισσα Ελισάβετ, τον πρίγκιπα Κάρολο ή τον αδερφό του Ουίλιαμ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.