ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ζ.Δούκα: «Θεωρώ ευλογία όλη αυτή την κατάσταση»

Ζ.Δούκα: «Θεωρώ ευλογία όλη αυτή την κατάσταση»

Η Ζέτα Δούκα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε νυχτερινή εκπομπή άφησε τους πάντες άφωνους με την δήλωσή της πως θεωρεί την κατάσταση της καραντίνας λόγω κορωνοϊού ως μια… ευλογία.

“Δεν θα είχαμε ξανά την ευκαιρία να καθίσουμε τόσο πολύ με τον εαυτό μας, με την ουσία της ύπαρξής μας και με τους ανθρώπους που αποτελούν τον στενό πυρήνα της οικογένειάς μας, με όλους αυτούς που συμβιώνουμε στο ίδιο σπίτι” ανέφερε.

Στην σύνδεση συμμετείχε και ο ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος έσπευσε να πει ότι η λέξη “ευλογία” είναι σχετική, γιατί δεν έχουμε πολλούς νεκρούς στην Ελλάδα, ενώ κάποιοι έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα από τον κορωνοϊό. Σε γενικές γραμμές, όμως, συμφώνησε με την ηθοποιό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ζέτα Δούκα δευτερολόγησε λέγοντας: “Σου δίνεται η δυνατότητα να τεστάρεις πόσο καλά είσαι με τον εαυτό σου, αν μπορείς να του κάνεις καλή παρέα. Για τον εαυτό μου κατάλαβα ότι μπορώ να μου κάνω πολύ καλή παρέα και ότι τόσα χρόνια ψυχανάλυση έπιασαν τόπο” ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός. “Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και ζω σε αυτή τη χώρα. Και νιώθω ασφαλής. Είμαστε από τις λίγες χώρες που έχουμε προλάβει…” ήταν το μήνυμα της ηθοποιού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.