ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χύνονται… δάκρυα στο «MasterChef» – Το κόκκαλο που θα κρίνει το αποτέλεσμα (βίντεο)

Χύνονται… δάκρυα στο «MasterChef» – Το κόκκαλο που θα κρίνει το αποτέλεσμα (βίντεο)

Με μεγάλη αγωνία αναμένεται και το αποψινό επεισόδιο του MasterChef 4. Ήδη Ντέμη, Ηρακλής και Γιώργος είναι γνωστό ότι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι γι’ αποχώρηση. Ποιος όμως τελικά θα βγάλει την ποδιά του;

Το φάουλ του Γιώργου που ανάγκασε τους κριτές να μιλήσουν για επιτακτική ανάγκη τήρησης του «αδιάβλητου του διαγωνισμού», έφερε τον παίκτη του MasterChef 4 στη δοκιμασία, ενώ και η Ντέμυ για πρώτη φορά με τη μαύρη ποδιά, καλείται να αποδείξει πως δεν έχει «σκαλώσει» σε συγκεκριμένες βίγκαν τεχνικές.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, είναι το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση στο MasterChef 4. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή.

Δυσκολεύονται οι παίκτες του MasterChef 4

Στο τρέιλερ που έδωσε το Star στη δημοσιότητα φαίνεται πως οι τρεις παίκτες προς αποχώρηση δυσκολεύονται να ολοκληρώσουν τη συνταγή. Οι ερωτήσεις των κριτών του MasterChef 4 κατά τη διαδικασία της αξιολόγησης των πιάτων αποκαλύπτουν κενά και πολύ σημαντικές παραλείψεις.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εντοπίζει στη μπαλοτίνα του πιάτου ένα κομμάτι κόκκαλο, γεγονός που αναμένεται να στοιχίσει (ίσως και την αποχώρηση;) ακριβά στον παίκτη που έχει υποπέσει σε αυτό το μαγειρικό φάουλ στη δοκιμασία του MasterChef 4

Βίντεο: Το γράμμα θα κάνει πολλούς να δακρύσουν στο MasterChef 4

Ένα πάρα πολύ απλό γράμμα, από τον μάγειρα που θα αφήσει την ποδιά, χωρίς πολλά λόγια και δραματικές εκφράσεις, κάνει πολλούς να δακρύσουν. Είναι από το άτομο που δεν θα μαγειρέψει ποτέ ξανά μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.