ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker δημοσίευσε βίντεο με τον μπαμπά της

H κόρη του αδικοχαμένου Paul Walker δημοσίευσε βίντεο με τον μπαμπά της

Συχνά ανεβάζει πορτραίτα της στο Instagram και συνειδητοποιούμε πόσο μοιάζει με τον μπαμπά της, καθώς έχει πάρει τα πανέμορφα μπλε μάτια του.

Η κόρη του γνωστού ηθοποιού, Paul Walker, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο το 2013, αυτή τη φορά και με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη με την πανδημία του Covid- 19, μοιράστηκε ένα συγκινητικό video με τον μπαμπά της, το οποίο δεν έχει ξαναβγεί στη δημοσιότητα ποτέ ξανά.

Οπως έγραψε η ίδια η Meadow στη λεζάντα του post της, δεν πίστευε ποτέ ότι θα κοινοποιούσε το ιδιαίτερο στιγμιότυπο από την έκπληξη που είχε κάνει πριν χρόνια για τα γενέθλια του πατέρα της Paul Walker.

Στο βίντεο φωνάζει “Γεια!” στον μπαμπά της, ανοίγοντας την πόρτα, ενώ εκείνος πιάνει την καρδιά του τρομαγμένος και έκπληκτος. Οι δυο τους πέφτουν στο κρεβάτι γελώντας και στη συνέχεια κρατούν ο ένας τον άλλον αγκαλιά. Η αγάπη και η τρυφερότητα στη σχέση πατέρα και κόρης είναι κάτι μοναδικό.

Η Meadow έγραψε πως αυτό ήταν το σωστό timing για να μοιραστεί το συγκεκριμένο βίντεο. “Να είσαι καλά, σε αγαπώ, Μείνε ασφαλής”, συμπλήρωσε στη λεζάντα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-sc2HNj0mn

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.