ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ποιον ΣΚΑΪ; – Στον… Alpha με δική της εκπομπή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Ποιον ΣΚΑΪ; – Στον… Alpha με δική της εκπομπή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου (βίντεο)

Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα αποτελεί μέρος της κριτικής επιτροπής του επόμενου GNTM, όπως τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, το μοντέλο δεν σκοπεύει να απομακρυνθεί από τα τηλεοπτικά δρώμενα,αντιθέτως συνεχίζει με πιο δυναμικά βήματα στον χώρο της τηλεόρασης.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Ηλιάνα παρά το γεγονός ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ, υπέγραψε τελικά με τον Alpha, παρουσιάζοντας το “The Bachelor”.

«Η Ηλιάνα συμφώνησε με τον Alpha, είναι οριστική συμφωνία. Και μάλιστα ως σωστή επαγγελματίας ευχαρίστησε τα στελέχη του ΣΚΑΪ και τους ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε συνεργασία μαζί τους.

​Της είχε προταθεί να αναλάβει μία εκπομπή μόδας καθημερινή η οποία θα ξεκινούσε τα Χριστούγεννα και θα προβαλλόταν στην απογευματινή ζώνη και που τώρα πια μπήκε στο συρτάρι. Επίσης της είχαν προτείνει να είναι κριτής στο The Masked Singer, αφού παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Ρουβάς», αναφέρθηκε στο “Πρωινό” με την Αφροδίτη Γραμμέλη να συμπληρώνει:

«Η Ηλιάνα θα είναι στον Alpha και τα ραντεβού τα έκανε η μάνατζέρ της, η Έλενα Χριστοπούλου. Εγώ ξέρω όμως πως θα παρουσιάσει το The Bachelor, θα είναι η παρουσιάστρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.