ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ελένη Μενεγάκη: «Ένα χρόνο σχεδιάζω την αποχώρηση μου – Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν» (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: «Ένα χρόνο σχεδιάζω την αποχώρηση μου – Αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν» (βίντεο)

Την απόφασή της να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα από τον χώρο της τηλεόρασης ανακοίνωσε χθες στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Το πρωί της Παρασκευής, το Πρωινό του ANT1 προέβαλε τις πρώτες δηλώσεις της Ελένης, μετά την ανακοίνωση – «βόμβα» που έκανε χθες, λίγο αφότου έφυγε από το πλατό της εκπομπής:

«Απλά σταματώ αυτή τη στιγμή, αλλάζω τρόπο ζωής και εις το επανιδείν. Τα νέα μου θα σας τα πώ αφότου ξεκινήσει να αλλάζει η ζωή μου και αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, όπου για πρώτη φορά δεν θα σκέφτομαι τη δουλειά μου. Εγώ είμαι και ήμουν όλα αυτά τα χρόνια μέσα στη τηλεόραση. Δεν ξέρω πώς το νιώθει ο καθένας. Έχω σκεφτεί το κάθετι που κάνω, δεν αφήνω τίποτα στην τύχη. Και τίποτα δεν είναι μια απόφαση της στιγμής. Έναν χρόνο το σχεδιάζω. Κάνω ένα βήμα μπρος ένα πίσω. Αλλά χαίρομαι που μπορώ να παίρνω αποφάσεις για τον εαυτό μου και την επαγγελματική μου σταδιοδρομία, χωρίς να περιμένω από κανέναν άλλον τίποτα. Σήμερα, μάλλον, τους περισσότερους τους ξάφνιασα» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε όλα όσα ανέφερε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.