ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέα Ζηλανδία: Πέθανε 23χρονη καλλονή – Ήταν φιναλίστ σε διαγωνισμό ομορφιάς (βίντεο)

Νέα Ζηλανδία: Πέθανε 23χρονη καλλονή – Ήταν φιναλίστ σε διαγωνισμό ομορφιάς (βίντεο)

Στα 23 της μόλις χρόνια, η Amber-Lee Friis, έφυγε από τη ζωή. Ο θάνατος του μοντέλου προκάλεσε σοκ στη χώρα.

Η πανέμορφη κοπέλα πέθανε ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους φίλους της. Η Amber-Lee Friis που ήταν στις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς στη Νέα Ζηλανδία, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.

Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τα social media στη Νέα Ζηλανδία έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα για το νέο κορίτσι που χάθηκε τόσο ξαφνικά και τόσο πρόωρα.

Η Friis ήταν μία από τις φιναλίστ στον διαγωνισμό ομορφιάς της χώρας της το 2018.

Όπως γράφουν τα μέσα ενημέρωσης, η κοπέλα αγωνιζόταν από την εφηβεία να τα καταφέρει στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ στα μαθητικά της χρόνια είχε δεχθεί έντονο μπούλινγκ για την εμφάνισή της. Οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για το χρώμα του δέρματός της και το σχήμα των ματιών της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.