Η 62χρονη Σάρον Στόουν ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και μας «βάζει τα γυαλιά» (φώτο)

Η 62χρονη Σάρον Στόουν ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και μας «βάζει τα γυαλιά» (φώτο)

Η Σάρον Στόουν, παρόλο που έχει κλείσει τα 62 της χρόνια, διαθέτει ένα κορμί που θα ζήλευαν πολλοί.

Η χολιγουντιανή σταρ «ανέβασε» δύο φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου στη μια ποζάρει με τον σκύλο της -στον οποίο χθες έκανε πεντικιούρ – και στην άλλη δίπλα στην πισίνα του σπιτιού της φορώντας και μάσκα – ασπίδα.

https://www.instagram.com/p/CAjQbOFpvs0

Τι έχει πει η ίδια για την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Σάρον Στόουν διατηρεί τη σιλουέτα της και το σώμα της σφριγηλό χάρη στη γυμναστική και στο πολύ αυστηρό πρόγραμμα διατροφής που ακολουθεί. Ούτε λόγος για κάποια επέμβαση αισθητικής.

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Βασικό Ένστικτο» σε συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι δεν της αρέσει να έχει ή να βλέπει λίπος πάνω στο σώμα της. Πίνει σπάνια αλκοόλ και 20 φλιτζάνια πράσινο τσάι την ημέρα.

Είχε πει επίσης ότι αποφεύγει τη ραθυμία και τη σιέστα. Αντ’ αυτού όλη τη μέρα χορεύει, κάνει γιόγκα, κολυμπάει, κάνει πιλάτες και κωπηλατεί με το ειδικό όργανο γυμναστικής στο σπίτι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CAjcJBHJPM3

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.