Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία Κορινθίου μου έκανε τη δύσκολη – Πέρασε πολύς καιρός για να κοιμηθούμε μαζί»

Γιάννης Αϊβάζης: «Η Μαρία Κορινθίου μου έκανε τη δύσκολη – Πέρασε πολύς καιρός για να κοιμηθούμε μαζί»

Ο Γιάννης Αϊβάζης απάντησε σε ερωτήσεις των followers του από Instagram και Twitter.

«Δεν θα φώναζα ποτέ “θρύλε θεέ μου Ολυμπιακέ μου”. Η ΑΕΚ είναι ιδέα, είναι ρίζες, είναι πολλά πράγματα. Έχω ακόμα μέρες να σκεφτώ το πρώτο ραντεβού της κόρης μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι πράγματα που θα με ταράξουν. Με τη Μαρία γνωριστήκαμε σε κάτι βραβεία στην Κύπρο και από τότε ταυτιστήκαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Είμαι πολύ περήφανος για τη Μαρία, τη θαυμάζω πολύ. Δεν κάνει πράγματα για να προκαλέσει. Το σεξαπίλ που έχει είναι φυσικό και της βγαίνει απλόχερα. Αν προκαλούσε, δεν θα μου άρεσε.

Έχει υπάρξει στιγμή που της έχω πει ότι “αυτή τη φωτογράφιση θα μπορούσες να μην την έχεις κάνει αυτή τη στιγμή”. Στο πρώτο μας ραντεβού της έκανα το τραπέζι… σπίτι μου. Πέρασε πολύς καιρός από το πρώτο μας ραντεβού για να κοιμηθούμε μαζί. Μου έκανε τη δύσκολη, αλλά την κατάφερα. Το χειρότερο που μπορεί κάποιος να πει για μένα είναι ότι είμαι οξύθυμος και ότι βρίσκω το πλακώνω στο ξύλο. Είμαι το ακριβώς αντίθετο. Η Μαρία κάποια στιγμή τσαμπουκαλεύτηκε σε κάποια που με κοίταγε έντονα, επίμονα και με θράσος. Πριν τη Μαρία είχα αρκετές σχέσεις με διάσημες που δεν μάθατε ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα μπορούσα να αποφύγω να πάω στο Survival Secret. Ο τρόπος που μου παρουσιάστηκε είχε προσδοκίες και ήθελα να το στηρίξω. Αν η παραγωγή και οι συντελεστές δεν κατάφεραν να το κάνουν αυτό, δεν είναι δικό μου κομμάτι», είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.