ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μας… τρέλανε! – Η Dua Lipa κάνει ηλιοθεραπεία με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό της (φώτο)

Μας… τρέλανε! – Η Dua Lipa κάνει ηλιοθεραπεία με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό της (φώτο)

Η Dua Lipa μάλλον ζήλεψε από την Ελευθερία Ελευθερίου και αποφάσισε και αυτή να δώσει στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το πιο αποκαλυπτικό μαγιό της.

Το αστέρι της ποπ μουσικής, Dua Lipa, περνάει τις ημέρες του locked down, σύμφωνα με πληροφορίες των ξένων μέσων, στο Λονδίνο και μαζί της στην καραντίνα βρίσκεται και ο αγαπημένος της, Anwar Hadid. Μπορεί να μην αποκαλύπτουν πολλά για την κοινή τους καθημερινότητα μέσα από τα social media, ωστόσο η διάσημη τραγουδίστρια, έδωσε ένα sneak peek στους followers της στο Instagram.

Με αφορμή τον ηλιόλουστο καιρό (πράγμα που δύσκολα συναντάς στο Λονδίνο), η Dua Lipa φόρεσε το πιο μικροσκοπικό μπικίνι της και βγήκε στον κήπο του σπιτιού τους για να κάνει ηλιοθεραπεία. Οι φωτογραφίες φυσικά άναψαν “φωτιά”, με τα likes να ξεπερνούν τα 2,7 εκατομμύρια, καθώς η τραγουδίστρια έδωσε σε όλους την ευκαιρία να θαυμάσουν τις τέλειες αναλογίες της αλλά και το υπέροχο μαύρισμά της.

Δείτε τη φωτογραφία:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/CAaxxqIB2I1

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.