ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Photoshop ή πολλές επεμβάσεις; – Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε… μια άλλη (φωτο)

Photoshop ή πολλές επεμβάσεις; – Η Κλόε Καρντάσιαν έγινε… μια άλλη (φωτο)

Μια… άλλη εμφανίστηκε η Κλόε Καρντάσιαν σε φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram η Κλόε Καρντάσιαν.

Κάποιοι μάλιστα κατηγόρησαν την 35χρονη σταρ του Keeping Up With The Kardashians ότι προχώρησε σε κοσμητικές επεμβάσεις και ότι κατέφυγε στη λύση του νυστεριού αφού αποκάλυψε τη νέα super glam εμφάνισή της, στην οποία ήταν δραματική ακόμα και η αλλαγή στα μαλλιά της που ήταν στις αποχρώσεις του καστανού με χρυσόξανθες ανταύγειες.

https://www.instagram.com/p/CAgYA12BRqi/?utm_source=ig_embed
Το γεγονός μάλιστα ότι η ριάλιτι σταρ φωτοσόπαρε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Instagram, πρόδωσε σύμφωνα με κάποιους το γεγονός ότι έλειπε η μία πλευρά της αλυσίδας στο μενταγιόν πεταλούδας που φόραγε.

«Γιατί είναι το κολιέ κάτω από το δέρμα της στην πρώτη φωτογραφία», σχολίασε ένα χρήστης των κοινωνικών δικτύων, ενώ άλλος έγραψε: «Κορίτσι που είναι το υπόλοιπο από την αλυσίδα του κολιέ σου;». «Δεν χρησιμοποίησα ποτέ το photoshop, αλλά αν ήμουν η Κλόε Καρντάσιαν, θα θυμόμουν να κάνω photoshop στο υπόλοιπο του κολιέ», σημείωσε τρίτος.

Άλλος πάντως σχολίασε ότι η Κλόε Καρντάσιαν δείχνει διαφορετικό άτομο κάθε χρόνο, ενώ κάποιοι πήγαν ένα βήμα παραπέρα και δημοσίευσαν μία φωτογραφία που περιγράφει λεπτομερώς τις μεταμορφώσεις της σταρ στο πέρασμα των χρόνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φίλοι πάντως της Κλόε Καρντάσιαν σχολίασαν με ενθουσιασμό τις φωτογραφίες της σταρ που τράβηξαν την προσοχή και του πρώην φίλου της Τρίσταν Τόμσον με τον οποίο η ριάλιτι σταρ πέρασε μαζί την καραντίνα καθώς έχουν αποκτήσει μία κόρη, την μόλις 2 ετών Τρου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.