ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Να τα χρυσοπληρώνεις και να τα βγάζεις: Η Κ.Τέιγκεν βγάζει το σιλικονάτο στήθος… για να ξαπλώνει μπρούμυτα (φώτο)

Να τα χρυσοπληρώνεις και να τα βγάζεις: Η Κ.Τέιγκεν βγάζει το σιλικονάτο στήθος… για να ξαπλώνει μπρούμυτα (φώτο)

H Κρίσι Τέιγκεν, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Instagram, αποφάσισε να προχωρήσει σε χειρουργική αφαίρεση των εμφυτευμάτων στο στήθος της.

To εντυπωσιακό μοντέλο, που είναι παντρεμένο με τον Τζον Λέτζεντ, έχει ιδιαίτερα ενεργή παρουσία στα media και μια άμεση σχέση με τους follower της. Έτσι, θέλησε να μιλήσει στους φαν της με την χαρακτηριστική, αφοπλιστική της ειλικρίνεια για την επικείμενη αλλαγή στην εμφάνισή της και τους λόγους που την οδηγούν σε αυτή.

https://www.instagram.com/p/CAqylh4pjZ-

Όπως αναφέρει στο ποστ της η 34χρονη, μια ανάρτηση που έκανε στο Twitter και αφορούσε στην υποβολή της σε τεστ κορωνοϊού ώστε να της δοθεί το οκ για το χειρουργείο, προκάλεσε επίμονα ερωτήματα από τους φαν της για την υγεία της.

​«Σας το λέω λοιπόν από εδώ: Θα βγάλω τα εμφυτεύματα στήθους μου. Μου φέρθηκαν πολύ καλά για πολλά χρόνια αλλα πλέον τα βαρέθηκα. Θέλω να μπορώ να κλείνω το φερμουάρ σε ένα φόρεμα στο μέγεθός μου και να ξαπλώνω μπρούμυτα με απόλυτη άνεση!», σημειώνει η λαμπερή σταρ.
https://www.instagram.com/p/B-0BjNfJ5m-

«Μην ανησυχείτε για μένα, όλα είναι καλά. Θα εξακολουθήσω να έχω στήθος, απλά θα είναι καθαρό λίπος. Εξάλλου αυτό είναι ουσιαστικό το στήθος, μια θαυμαστή σακούλα λίπους», συμπληρώνει η Τέιγκεν.

Σύμφωνα με την New York Post, το μοντέλο είχε αποκαλύψει σχετικά πρόσφατα ότι είχε βάλει εμφυτεύματα στο στήθος της λίγο μετά τα 20 της. «Νομίζω ότι υποτίθεται ότι πρέπει να τα αντικαθιστάς κάθε 10 χρόνια» είχε πει τότε, συμπληρώνοντας πως όταν κάνεις παιδιά βλέπεις διαφορετικά το ρίσκο του χειρουργείου και σκέφτεσαι «δεν θέλω να πεθάνω έτσι, κατά τη διάρκεια μιας επέμβασης στήθους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B-XllVnpqtm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.