ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του – «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα» (φώτο)

Πάνος Ζάρλας: Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του – «Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα» (φώτο)

Ένας χρόνος πέρασε αφότου ο 28χρονος νικητής του Power of Love, Πάνος Ζάρλας, άφησε την τελευταία του πνοή ανήμερα των γενεθλίων του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του στη λεωφόρο Συγγρού.

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον θάνατο του γιου της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

“Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα ! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!!

​Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου… Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. ‘Όλα μοιάζουν καλοκαίρι’…έλεγες χορεύοντας…

​Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δεν θα είναι ,σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! ‘Πέτα ψηλά αετέ’ ήταν πάντα η ευχή μου… Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ…

​Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς ,ελεύθερος περήφανος και ….λατρεμένος!! Σ’αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου”, έγραψε η Στέλλα Νικολάου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.