Ζ.Δούκα: «Μέσα σε έξι μήνες διπλασιάστηκαν τα ευρήματα που είχα – Έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως» (βίντεο)

Ζ.Δούκα: «Μέσα σε έξι μήνες διπλασιάστηκαν τα ευρήματα που είχα – Έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως» (βίντεο)

Η γνωστή ηθοποιός Ζέτα Δούκα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης σε πρωινή εκπομπή του ANT1 μίλησε για την περιπέτεια υγείας που είχε η ίδια αλλά και η μητέρα της.

Μάλιστα, ανέφερε πως «ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι».

«Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή» εξομολογήθηκε η Ζέτα Δούκα.

Για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην ίδια, είπε τα εξής:

​«Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν.

​Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.